0
3

5 beautytrends die we in 2019 niet meer willen zien

B
News

We ontdekten dit jaar heel veel nieuwe beautytips waardoor we nog harder stralen dan de voorbije jaren. Toch zijn er een aantal ‘mooimakers’ die we liever in 2018 achterlaten.

Zoals elk jaar zijn er veel beautytrends die we liefst niet meer willen terugzien in het nieuwe jaar. Tijd om te starten met een clean slate en alleen te onthouden wat jou mooier maakt.

1. Overlining

Dit jaar waren lipfillers plots een no go en behielpen verschillende celebs zich op een ‘natuurlijkemanier aan vollere lippen met overlining. Al zijn wij toch niet zo overtuigd van het natural effect daarvan. Tenzij je Kylie Jenner of een ander lid van de Karashian-clan bent, zie je er al vlug uit als een clown met opgezwollen lippen.

2. Witte eyeliner

Een van de meest overrated beautytrends was ongetwijfeld witte eyeliner. Oké, het heeft iets speciaals, maar niet veel mensen komen weg met deze bleke tint, waardoor het niet altijd je ogen groter doet lijken zoals beloofd. Wil je gaan voor een gewaagde cat eyes look? Kies dan gewoon voor een knalkleurtje op een avondje uit. Weg met wit.

pictures
3
Foto © Mihai Stefan

3. Tooth polish

Het Amerikaanse merk Chrom bracht dit jaar tooth polish op de markt, een soort lippenstift voor op de tanden. Opvallend is het zeker, maar het zorgt niet bepaald voor een verleidelijke glimlach. Wij zien in 2019 bij voorkeur gewoon stralende witte tanden waarmee wij onze crush moeiteloos versieren. En die felle kleurtjes? Die houden we voor onze lippen. Thank you, next!

4. Weird wenkies

Toegegeven, wij zijn fan van perfect geshapete wenkbrauwen, maar soms is het resultaat too much. Dit jaar zagen we de raarste wenkbrauwmodellen voorbijkomen, van eyebrows in de vorm van een bliksemschicht en tigerbrows tot zelfs wenkbrauwen in de vorm van een halo. Euh … hallo? Wij willen gewoon wenkbrauwen die er verzorgd uitzien. Gelukkig is de upcoming wenkbrauwtrend voor 2019 een contour browBye weird brows.

5. Overdreven shapen

Hier las je al een uitgebreide review van Kim Kardashian’s daily make-up routine. Wat ons opviel? Dat Kim toch wel héél veel verschillende producten op haar gezicht smeert voor ze de deur uitstapt. Eerlijk gezegd, zijn wij al dat overdreven shapen en contouren een beetje beu. Misschien is het in 2019 tijd om onze natural flaws te leren accepteren en onze make-up wat te beperken. Less is more en ook je huid zal je dankbaar zijn. Maar no worries Kim, we still love you.

kimk
3
Foto © Vogue Beautyvlog

Welke trend wil jij ab-so-luut niet meer terugzien volgend jaar?

Meer beauty-inspiratie lees je hier:

31.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten