0
1

2019 wordt het jaar dat we ...

B
News / News

02.01.2019
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Aaah goeie voornemens! Zelfs de mensen die beweren dat ze er niet aan meedoen, gebruiken de start van een nieuw jaar steevast om afspraken met zichzelf te maken. Dit zijn alvast de onze:

1. Opnieuw gaan investeren in juwelen

En dat vooral omdat we een fab nieuw merkje gespot hebben op Instagram. Su-da maakt prachtige juwelen waar Jeanne Damas herself jaloers op zou zijn. Een kleine investering maar je krijgt er wel een handgemaakt stuk van 14k sold gold voor in de plaats. Want!

2. Eindelijk die duurzame jeans kopen

We kunnen blijven excuses verzamelen waarom we nog géén broek van HNST hebben gekocht OF we kunnen onze energie steken in effectief zo’n jeans aanschaffen. Wat denk je? Alsof je nog redenen nodig had om een stuk van dit label te shoppen, sommen we ze nog eens snel op:

  • Het merk is Belgisch
  • De stukken zijn tijdloos
  • Het label wil de meest duurzame jeans ter wereld ontwikkelen
  • Het ziet er nog eens goed uit ook!

Allez hop ...

3. Gewoon netjes onze verzendkosten betalen

Er was dit jaar nogal wat te doen rond online shoppen, ecologie en verzendkosten. We weten intussen allemaal dat er niet zo iets bestaat als ‘free delivery’. Er is altijd ergens, iemand die de kosten draagt.

Daarom maken wij graag van de gelegenheid gebruik om even te zeggen dat we vanaf 1 januari met veel plezier onze verzendkosten betalen! Benieuwd welke webshops dit jaar volgen ...

4. Ons eens wagen aan bio-deo

Sinds mijn gesprek met Anne van Bio’ty Lab voel ik me keer op keer schuldig wanneer ik ‘gewone’ deo onder mijn arm mik – de bus was nog niet op, oké? Zij vertelde me dat daar ongelofelijk veel chemicaliën etc. inzitten en dat een natuurlijke deodorant in crèmevorm een prima alternatief is. Ik ben inmiddels aan het experimenteren maar heb duidelijk nog niet mijn match gevonden. Misschien moet ik me toch eens wagen aan dit potje:

5. echt verpakkingsvrije producten kopen

Geïnspireerd door bovenstaand goede voornemen, is ons vijfde puntje. Gebruik vooral eerst op wat je hebt (aan meer onnodig afval heeft echt niemand iets) maar denk eens na over een gelijkaardig product zonder verpakking. Bovenaan ons lijstje staan zonder twijfel de Trix Sticks van Lush. Deze concealers bestaan in wel 10 tinten en zijn helemaal vegan. Wij kunnen niet wachten om die te proberen! 

Nu zijn wij wel héél erg benieuwd naar jouw goeie voornemens! 

Inspiratie voor je goeie voornemens spot je hier:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten