0
Sally Hansen Color Therapy
4

Sally Hansen Color Therapy = kleur + care

B
Nails

Kiezen tussen mooi gelakte nagels of goed verzorgde nagels? Waarom niet allebei? De nieuwe Color Therapy-lijn van Sally Hansen maakt het mogelijk! 

Veel kunnen eten én op gewicht blijven, nachtenlang feesten én opstaan zonder wallen, de mooiste jongens daten én evolueren richting crazy cat lady (#teamsingle): voor ons geen Dilemma’s op Dinsdag alsjeblieft. Kiezen is verliezen en we want it all

Omdat we in het leven al vaak genoeg gedwongen worden om keuzes te maken, bracht Sally Hansen de Color Therapy-lijn op de markt: een nagellaklijn die je nagels kleurt én verzorgt, zonder compromissen. 

Kleur én verzorging, all in one? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar let me tell you: it’s not! De Color Therapy-lakjes van Sally Hansen verzorgen je gelakte nagels voortdurend, zonder in te boeten aan kleurintensiteit. 

Hoe het werkt? De Color Therapy-lakjes zijn verrijkt met arganolie, açai-olie én teunisbloemolie en bevatten een uniek microtransportsysteem dat die rijke oliën naar je nagels voert. Dat betekent ook dat je geen basecoat hoeft te dragen en de good stuff rechtstreeks in je nagel kan dringen. De slogan van de lijn is ‘color that cares while you wear’, maar die had even goed ‘Sally Hansen makes dreams come true’ kunnen zijn, right?

Sally Hansen Color Therapy
4
Foto © Sally Hansen
Sally Hansen Color Therapy
4
Foto © Sally Hansen
Sally Hansen Color Therapy
4
Foto © Sally Hansen

Of je droomwolkjes nu roze, blauw of metallic groen zijn: bij Sally Hansen heb je de keuze uit maar liefst 38 kleuren en ze bieden ook een topcoat en een cuticle oil met arganolie aan. Keuzestress? Niet nodig! Voor € 10,99 /stuk zijn ze van jou!

31.01.2017
Geschreven door Yasmine De Wilde
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten