0
3 x nailart die zelfs mensen zonder geduld aandurven
1

3 x nailart die zelfs mensen zonder geduld aandurven

B
Nails

Op 1 december vindt de geweldige Beauty Night van Belmodo plaats en dat vieren wij nu al met de leukste beauty artikels. Wij houden allemaal van mooie, gelakte nagels en deze nailarts durven zelfs mensen zonder geduld aan!

Ombre

De ombre-trend is een aantal jaar geleden opgedoken en sindsdien niet meer te ontwijken. Je kan je nagels een regenboogeffect geven of gewoon kleurtjes kiezen die jíj mooi vindt. Geef je de voorkeur aan een meer neutrale look, ga dan voor één kleur die je tot in de helft van je nagel stempelt. Voor deze nailart heb je niets meer dan nagellak en een make-up sponsje nodig.

bliksem

Tegenwoordig bestaan er allemaal verschillende soorten nagelstickertjes die nailart gelukkig veel simpeler maken. Met een bliksempje houd je het nog relatief gemakkelijk want je plakt het gewoon op je nagel, gaat er met nagellak over en als het droog is trek je het stickertje eraf. Klaar is kees!

met stipjes

Deze laatste is de moeilijkste van de drie maar ook zeker nog doenbaar. Je hebt er enkel versterkingsringetjes (waarmee je perforatiegaatjes beschermd) voor nodig. Die knip je in twee en een van die halfjes leg op je nagel. Net zoals bij de bliksem lak je erover en trek je daarna het stickertje weg. Om de rand van het stickertje een nog mooiere finish te geven, kan je er bolletjes op stippen met een tandenstoker.

01.09.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten