0
3 adresjes voor perfecte nagels
3

3 adresjes voor perfecte nagels

B
Nails

Zin om jezelf Insta-nails aan te meten, maar ben je niet meteen een krak als het op nagels aankomt? Ga dan eens langs bij deze nagelstudio’s!

Met nagels kan je eindeloos creatief zijn. Er zijn heel wat verschillende manieren waarop je je nagels onder handen (see what I did there?) kan laten nemen, om nog maar te zwijgen van die overvloed aan kleurtjes die je kan kiezen.

Onze nagels lakken kunnen we natuurlijk allemaal, maar wie graag een stapje verder gaat, springt best binnen bij een nagelstudio.

Beautiful nails by Linde

Louis Melsensstraat 3
3000 Leuven

In studentenstad Leuven kan je bij Beautiful nails by Linde niet alleen terecht voor mooie nagels, maar ook voor manicures, pedicures, wimperextensions en bijwerking en kleuring van je wenkbrauwen. En eigenlijk ook voor een zomers tintje, want Spray Tan Leuven is deel van de zaak.

3 adresjes voor perfecte nagels
3
Foto © Beautiful Nails by Linde

Wie een all-round beautyzaak van kwaliteit zoekt, is in de Louis Melsensstraat 3 aan het juiste adres. Op de website vind je getuigenissen terug van heel wat tevreden klanten, waar o.a. Miss België-kandidaten bij zitten!

Nail couture

Kleine Beerstraat 46
2018 Antwerpen

Professionaliteit en een behandeling op maat staan centraal bij Nail Couture in Antwerpen. Je kan er terecht voor een verzorgende manicure, een medische pedicure, een ontspannende massage en natuurlijk voor mooie nagels.

3 adresjes voor perfecte nagels
3
Foto © Nail Couture

Bij Nail Couture kan je kiezen voor gelnagels, acrylnagels en gellak. Daarbij wordt uitsluitend met zuurvrije producten, dus het is zeker niet schadelijk voor je nagels. Alle mogelijke behandelingen staan netjes opgelijst op de website met een overzicht van de prijs, dus je kan helemaal zelf bepalen welke behandeling je kiest en hoeveel geld je eraan uitgeeft voor je een afspraak maakt.

Love for nails

Mageleinstraat 48a
9000 Gent

Ook in hartje Gent kan je terecht voor een professionele nagelbehandeling, en dat bij Love For Nails. De Instagram-pagina van deze nagelstudio staat helemaal vol met kiekjes van stuk voor stuk prachtige nagels, dus je krijgt hier zeker waar voor je geld.

Niet overtuigd? Niemand minder dan onze eigen Tiany Kiriloff liet haar nagels hier doen, en dat in een knalrood kleurtje!

Check zeker eens de website van Love For Nails om de prijslijst door te nemen. Deze nagelstudio deelt trouwens een pand met La Cabane Loulou, waar je terecht kan voor beautybehandelingen, lichaamsverzorging en make-up.

Treat yourself, ladies!

06.05.2017
Geschreven door Johanna Linsingh
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten