0
2

Wink it like Audrey

B
Make-up

Audrey Hepburn is dankzij haar alombekende cateye een waar eye-con. Sisley verklapt ons het geheim achter Audrey’s perfect gelijnde ogen.

Things I’ve learned at the Sisley headquarters: 

  • De ene cateye is de andere niet. Dat komt omdat het ene oog het ander niet is. Als je rechte ogen hebt of ogen die meer naar boven afschuinen, kan je met je eyeliner gewoon de plooi van je oog volgen.
  • Lopen je ogen eerder naar beneden af, dan kan je ze dankzij Audrey’s trick visueel liften. Open je ogen door een schuinere lijn te volgen dan de plooi van je oog die nog voor het einde van je oog begint.

De So Intense Eyeliner van Sisely is de ideale tool om op zoek te gaan naar de perfecte cateye voor jouw ogen. Met de diepzwarte grafische stift kan je soepel, dikke of dunne lijnen trekken. True to Sisley Style is dit product tegelijk ook een verzorging. Dankzij het Peptide in de liner worden de haarwortels van je wimpers versterkt. De arginine bevordert de groei. Win-win!

Wink it like Audrey
2
Foto © Sisley

Om je Audrey-look af te maken, breng je enkel nog een luchtig laagje Phyto-Poudre voor een fluwelen teint op je wenkbrauwen aan. Die vangt namelijk het licht. Meer heb je niet nodig, dat bewijst de krachtige less-is-more-look van Hepburn!

Nanja Massy laat je graag nog eens zien hoe je jouw eyeliner het makkelijkst aanbrengt:

Succes!

08.08.2017
Geschreven door Isabelle Leempoels
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten