0
Wat is jouw Secret Blok Behaviour
4

Wat is jouw Secret Blok Behaviour

B
Make-up / Hair / Skin care / Nails

Het is lente, het is (af en toe) prachtig weer ... en jij zit midden in de blok. Niet fijn, maar aan de ander kant kan je je wel volop laten gaan in SBB ...

Geef het maar toe, ook jij hebt Secret Blok Behaviour! Wat bedoel ik met SBB? Wel die kleine dingen waar je je in de blok mee bezig houdt en immens van kan genieten ... Het is te vergelijken met Secret Single Behaviour waar de ladies van Sex and the City het over hebben. Zo eet Carrie al rechtstaand crackers met confituur, steekt Miranda haar in vasiline gedoopte handen in handschoenen en bestudeert Charlotte haar porieën met een vergrootglas. Om het samen te vatten in Carrie’s woorden: "It’s weird, but it just feels great."

Wat is jouw Secret Blok Behaviour?
4
Foto © Vogue

Dus wat jouw SBB ook moge zijn, laat je gewoon gaan. Het kan zelfs enkele positieve bijwerkingen met zich meebrengen. Verspil jij je kostbare studietijd niet aan het wassen van je haren? Ga dan meteen een stapje verder en smeer er wat olie bovenop, zo komen jouw haren stralender en gezonder dan ooit naar het examen. Ook elke dag een gezichstmaskertje klinkt als een heerlijke ontspannende studie-pauze.

Wat is jouw Secret Blok Behaviour
4
Foto © Lord and Taylor

Word jij helemaal blij als een ei van het dragen van crazy-outfits tijdens het studeren, doe je 3 keer per dag een nieuwe kleurtje op je nagels of maak je je elke dag op alsof je op de rode loper verwacht wordt, terwijl je alleen maar toertjes op je bureaustoel draait? Helemaal te begrijpen, zo heb je toch een beetje het gevoel dat je leeft. Doe iedereen een plezier en deel het op Snapchat.

Wat is jouw Secret Blok Behaviour
4
Foto © career girl daily

Tenslotte nog 2 aanraders voor degene die op zoek zijn naar wat verantwoorde afleiding tijdens het studeren.

  • Tip 1: Lees als pauze een leuk en ontspannend artikeltje op Belmodo (blijbaar ben je al goed bezig!).
  • Tip 2: als je even echt alle concentratie kwijt bent, kan meditatie je helpen om je hersenen tot rust te brengen en daarna weer op het studeren te focussen.

Do it, try it en vooral nog veel plezier met jouw decadent studeer gedrag!

01.06.2016
Geschreven door Isabelle Leempoels
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten