0
6

Vijf lipstickkleuren waardoor je meteen weer mee bent

B
Make-up

15.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Lippenstift is goed voor je zelfvertrouwen. Een betere reden om je lippen te verven bestaat er niet. Deze winter hullen je lippen zich in één van de vijf onderstaande tinten.

Lipstick komt het mooist uit op gehydrateerde lippen. Voor het slapengaan een laagje lipconditioner op je lippen aanbrengen, zorgt ervoor dat je opstaat met soft lips. Verder raden wij je ook aan om een primer aan te brengen op je lippen vooraleer je met lippenstift aan de slag gaat. De primer zorgt ervoor dat het kleurtje de hele dag door blijft. Laat even inwerken en smeer één van de vijf onderstaande kleuren op je lippen.

1. De geweldige basic

Een nudekleurige lippenstift zorgt voor evenwicht in je make-up en past bij elke outfit en look. Een bleek gezicht combineert mooi met een nudekleur met een roze ondertoon. Een donkere huid komt dan weer beter tot zijn recht met beige tinten.

Wij hebben de Moistercore Lip Color (€ 56,00) van Tom Ford standaard in onze handtas zitten.

Belmodolipstickteint11542301074
6
Foto © Mac Cosmetics via Instagram

2. Golddigger

Je beautylook extra cachet geven doe je met een mooi paar gouden lippen. Een kleurrijke touch die opvalt en een dosis lef vraagt. De ideale feestmake-up die je nu al kan dragen. Beperk wel het aantal sieraden in dezelfde kleur, want overdaad schaadt.

Wie zijn lippen sterk wil aanzetten, gebruikt de Matte Metallics Lipstick Pure Gold (€ 12,99) van Maybelline.

Belmodolipstickteint21542301249
6
Foto © Staygoldencosmetics via Instagram

3. Dramatische lippen

Lippen in diepe pruimentint met een paarse ondertoon stralen warmte en kracht uit. Maak je ogen niet te veel op of je loopt het risisco er als een gothic uit te zien. Zorg dat je huid perfect gaaf is met een matte finish voor het beste effect.

Wij raden je de Sheer Shimmer Vice Lipstick (€ 19,85) van Urban Decay aan.

Belmodolipstickteint31542301381
6
Foto © Prada via Instagram

4. Blue is the new black

Blauw is het trendkleur voor make-up dit seizoen. Wanneer je het aandurft om blauw op je lippen te smeren, opteer dan voor een diepe tint blauw zoals marine en nachtblauw.

De Deep Cobalt Blue with Silver Pearl (€ 3,50)van Nyx Cosmetics wist ons alvast te overtuigen.

Belmodolipstickteint41542301425
6
Foto © Mac Cosmetics via Instagram

5. De klassieker

Rode lippen zijn tijdloos en passen bij elk seizoen. Combineer rode lippenstifttinten niet met schreeuwerige prints. Voor een rock-‘n-rolluitstraling draag je een lederen jasje.

Ruby Woo (€ 19,50) van M.A.C is met reden de favoriete lippenstift van Rihanna. Hij is gemakkelijk aan te brengen zonder penseeltje en heeft een mat effect.

Belmodolipstickteint51542301479
6
Foto © Mac Cosmetics via Instagram

Wil je meer te weten komen over de nieuwste beautytrends? Kom dan op zaterdag 1 december 2018 naar de tweede editie van de Belmodo Beauty Night in Docks Dome in Brussel. Tot dan!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten