0
Merk in de kijker: Thank You Farmer
5

Thank You Farmer: merk in de kijker

B
Make-up / Skin care

25.11.2017
Geschreven door Eva Van de Sompel

Korea komt alweer op de proppen met een top notch beautymerk: Thank You Farmer, een label waarbij 80% van de ingrediënten plantaardig is.

Over Thank You Farmer

Het Koreaanse skincare- en beautymerk Thank You Farmer verovert zo stilaan de Amerikaanse, Australische en Oost-Europese beautymarkt. En dat hoeft niet te verwonderen want de Koreaanse markt is hands down koploper in expertise en innovatie in beauty.

Dankzij haar jarenlange ervaring en wetenschappelijke achtergrond weet Thank You Farmer wat een vrouw verwacht van skincare en draagt het eerlijkheid hoog in het vaandel. TYF streeft naar eenvoud en het geleidelijk verbeteren van de huid met kwalitatieve en plant based producten die vrij zijn van parabenen en sulfaten.

De verschillende lijnen van Thank You Farmer

Merk in de kijker: Thank You Farmer
5
Foto © Thank You Farmer
Merk in de kijker: Thank You Farmer
5
Foto © Thank You Farmer
Merk in de kijker: Thank You Farmer
5
Foto © Thank You Farmer
Merk in de kijker: Thank You Farmer
5
Foto © Thank You Farmer

Hydratatie

De True Water Line belooft langdurige hydratatie en bevat ingrediënten als aloë vera, inosital, oplosbaar collageen, hydraterend lecithine en natrium hyaluronzuur. Voor deze ultrabelangrijke stap in je huidverzorging heeft TYF een toner, emulsie, crème, serum en een sheet mask.

Anti-aging

De Miracle Age Line voedt de huid, geeft ze energie en werkt herstellend. Bye bye rimpels!

Cleansers & face masks

Naast smeren, is ook reinigen van groot belang en laat Aziatische vrouwen daar nu net vrij hoge eisen hebben. Daarom laat TYF je kiezen uit een foaming gel, cleansing water en cleansing foam. Onder de gezichtsmaskers heb je o.a. een gel mask en verschillende cotton masks. Voor elk wat wils dus.

Make-up

Bij een goede verzorging hoort goede make-up. De make-up van TYF focust op een stralende, egale en natuurlijke huid. De make-up base (primer), de natural BB cream en de luminous CC cream bevatten ook telkens anti-aging en UV-protectie. Muy importante.

Countryman

Voor de man die streeft naar een gezonde, frisse huid is er sinds september ook een gamma. Ze ruiken lekker fris – niet zo overheersend als vele mannenproducten – en zitten verpakt in prachtige flesjes die mooi naast de jouwe staan. Ook nog een kerstcadeau nodig voor je BF?

Tot voor kort kon je TYF enkel in grote steden als Seoul, Los Angeles, Shanghai, New York, Las Vegas en Kiev kopen. We prijzen ons gelukkig, want we mogen nu ook België aan dat lijstje toevoegen. De vrouw achter Beautywiseshop, Barbara, verzamelt alle huidverzorgingsproducten op haar webshop die zowel luxueus als effectief zijn, maar ook organisch, natuurlijk, cruelty free en eco-chique en daar voegde ze onlangs TYF aan toe. Go and take care of your skin the Korean way!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten