0
Nieuwe lipstick Givenchy
7

Stijl met Givenchy Rouge Interdit Vinyl

B
Make-up

21.01.2016
Geschreven door Nanja Massy

De nieuwe Rouge Interdit Vinyl-collectie van Givenchy is meer dan een lippenstift, het is luxueus, chic en uniek.

De lipstick wordt een onderdeel van je outfit en is ontworpen door artistiek directeur Nicolas Degennes voor vrouwen met pit en die weten wat ze willen. Maak kennis met het ultieme beauty wapen voor je lippen. 

De Rouge Interdit Vinyl-collectie van Givenchy bestaat maar liefst uit 12 opvallende kleuren, en oh yes I want them all!! Van fris roze tot meer opvallend maar stuk voor stuk heel gedurfd. Ze worden ook wel de 'Verboden Tinten’ genoemd omdat in elke vrouw wel een rebel schuilt en deze tot uiting kan komen met de geschikte kleur op de lippen.

Er zit ook een universele kleur tussen, de 'Noir Révélateur' en meteen ook de meest gewaagde en verrassende kleur in diepzwart. Je zou denken dat hij je lippen zwart kleurt maar het is eigenlijk een mysterieus rood.

Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns
Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns

De formule van deze universele lipstick bevat verschillende pigmenten en reageert op de pH van de lippen. Op die manier ontstaat kleur uit het oorspronkelijke zwart. Na het aanbrengen verandert de kleur naar paars of pruimenkleur en ontstaat er een transparant en uniek effect van goed doorbloede lippen.

Deze gewaagde lipstick kan ook gebruikt worden als topcoat op elke andere lipstick kleur. De kleur wordt dan donkerder en intenser. Een zomerse tint wordt plots winters, een kleur voor overdag wordt evening proof door de toets van deze Noir Révélateur. 

Vind je deze diepzwarte lipstick toch net iets te gewaagd, dan zit er vast wel een andere tint tussen die geschikt is voor jou. Ze geven een extreme glans met vuleffect. De lippen lijken onmiddellijk voller, gladder en compacter.  Het geheim van de unieke formule is een mysterieus ingrediënt, de olie van zwarte rozen. Dit fascinerende, zeldzame en kostbare ingrediënt hydrateert de lippen en zorgt urenlang voor een gevoel van comfort.

Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns
Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns
Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns
Nieuwe lipstick Givenchy
7
Foto © Tine Swijns

Ladies, wat willen we nog meer? Oh ja, het oog wil ook wat en daar heeft Givenchy aan gedacht: een luxeverpakking met een zwarte lint. Het is slanker en langer dan de iconische verpakking van Rouge Interdit en draagt een gemetalliseerd satijnen lint dat afkomstig is uit de modecollecties van het Huis.

Kortom een echte must have voor alle beautyverslaafden die niet bang zijn om een statement te maken, want deze lipsticks mogen gezien worden zowel op de lippen als in de hand. 

Op mijn lippen nummer 12 'Grenat Envoûtant’ in een warm bordeaux tint, perfect om een winterse outfit wat meer pit te geven. Verder nog enkele favorieten: Givenchy Dahlia Noir Eau De Toilette en Givenchy Dahlia Noir body milk. 

WEARING

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten