0
Make-up trend gespot op Instagram: star liner
1

Star liner: kerstvakantiechallenge

B
Make-up

26.12.2018
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Gespot tijdens een Instagram-sessie: een gloednieuwe eyelinervariant met kleine sterretjes. Net op tijd voor oudejaarsavond!  

Ook ik laat me tijdens een werkdag wel eens afleiden door het wonderlijke internet. Niet moeilijk met zo’n job als die van ons! #PleaseDontFireMeDearTiany!

Op één van die doorkliksessies stootte ik plots deze variant op een klassieke cat eye:

Hoe cool is dit?

In alle eerlijkheid: ik heb deze beautylook zelf nog niet uitgetest maar hoe moeilijk kan het zijn? Een korte zoektocht op de M.A.C-website leert me dat de Duo Adhesive (€ 11) een ‘veilig latex plakmiddel’ is ‘voor het gebruik van M.A.C lashes en alle M.A.C lichaamsversieringen.’

Ik durf wedden dat elk zelfrespecterend beautymerk zo’n soort lijm heeft en dat sterretjes daar zéker mee blijven kleven op je ooglid.

Trek naar je favoriete papierhandelaar of hobbywinkel, snuister wat tussen de rekken en je zal zeker een portie sterren vinden in verschillende kleuren en formaten. Of vraag gewoon aan je mama waar ze haar decoratie voor de kersttafel scoort!

Het leuke van deze look is dat je eindeloos kan variëren. Toch liever een lijntje dat je kan volgen? Zet je ogen lekker dik aan en kleef daarbovenop enkele sterretjes voor een coole NYE-look.

Inspiratie kan je vinden via #starliner en als je bussen tegenkomt, moet je gewoon nog even blijven scrollen. 

Wat denk je: veel leuker dan blokken in de bib, toch?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten