0
Serums
6

Serums, must have voor je huid

B
Make-up / Skin care

Waar serums vroeger eerder een exclusiviteit waren, heeft het product nu zijn weg gevonden naar de beautycase van velen.

Maar wat is nu precies het verschil tussen een serum en een dagcrème en waarom moeten we deze persé aanschaffen?

Het grote verschil is dat die laatste veel meer actieve ingrediënten bevat, de bestanddelen die inwerken op je huidprobleem: rimpels, huidverzakkingen, een gebrek aan hydratatie, een vale teint, huidvlekjes, enzovoort. 

Hoe meer actieve stoffen je verouderingssymptomen behandelen, hoe sneller je verjongende resultaten zal boeken. 

In principe dien je een serum het hele jaar door te gebruiken of in een kuurvorm, bijvoorbeeld een tweetal maanden in de lente of na de zomer, wanneer je huid een boost kan gebruiken. 

Hoewel de traditionele dag- en nachtcrème nog steeds prima hun werk doen, kan het toch aangewezen zijn om te investeren in een serum. Zeker wanneer je merkt dat je huid nog voor verbetering vatbaar is, dan loont het de moeite om een serum te proberen.

Het is dankzij de speciale formule van een serum dat de actieve bestanddelen sneller in de huid kunnen indringen, waardoor je huid als het ware verjongt. 

Voorlopig slagen wetenschappers er nog niet in om de actieve bestanddelen uit serums ook in de dag- en nachtcrèmes te stoppen. We zullen dus nog even een extra potje of flesje in ons beauty-assortiment moeten meesleuren.

Belangrijk om te weten is dat je steeds je serum dient te combineren met een crème, omdat een serum onvoldoende bescherming biedt. Laat het serum wel eerst voldoende in de huid intrekken vooraleer je je dag- of nachtcrème aanbrengt, zo niet kunnen beide zich vermengen en een film vormen op de huid, and we don't want that.

Om het jullie gemakkelijk te maken, hebben we voor jullie een selectie gemaakt van onze favoriete serums.

Rodial Pink Diamond Instant Lifting Serum

Rodial brengt met dit nieuwe product een serum op de markt met een immediate skin-lifting effect, die je skin tone egaliseert en oplicht dankzij het diamond powder dat in het product verwerkt zit. Het diamond powder reflecteert het licht om je teint een zachte, natuurlijke glow te geven. Je huid zal na een behandeling met dit serum sterker en strakker zijn en minder pigmentvlekken vertonen. Win - win!

Serums, must have voor je huid
6
Foto © Rodial

Estée Lauder Fill Expert Serum

Het serum van Estée Lauder heeft een multidimensionale aanpak en zorgt op die manier voor een ware transformatie. Het product vult de huid en effent deze, en werkt in op elk uiterlijk aspect van de huid: dimensie, densiteit en definitie. Zowel het volume als de structuur van de huid worden hersteld.

Dit serum moet wel gecombineerd worden met het Estée Lauder New Dimension Shape.

Toch is dit product zeker de investering waard want na enkele dagen wordt de huidtextuur gladder, zachter, stralender en beter gehydrateerd.

Serums, must have voor je huid
6
Foto © shopmyexchange

Eucerin Volume Filler Serum Concentraat

Dit serum van Eucerin helpt actief het volumeverlies van de huid te bestrijden. Het resultaat van dit product zijn versterkte gezichtscontouren, stevigere wangen en een ruimere blik, voor een (nòg) jeugdiger uiterlijk!


De unieke concentratie met 3 actieve ingrediënten: Magnolol, Hyaluronzuur en Oligo Peptides, is het geheim van dit product.

Serums, must have voor je huid
6
Foto © Newpharma

Guerlain Orchidée Impériale White - The Age-Defying & Brightening Serum

Orchidée Impériale van Guerlain is niet alleen age-defying, het geeft daarnaast ook een boost aan de glans in je huid en egaliseert de teint. Zowel pigmentvlekken die veroorzaakt worden door blootstelling aan UV-stralen, als deze die te wijten zijn aan het verouderingsproces, worden aangepakt. Het serum vermindert ook zichtbaar de rimpels.

Serums, must have voor je huid
6
Foto © Guérlain

Yves Rocher Global Beauty Sérum Végétal

Dit serum van Yves Rocher gaat de rimpels tegen en geeft stevigheid aan de huid.

Door het extract van IJskruid, ook wel de Levensplant genoemd, wordt de de mTOR*-proteïne gestimuleerd. Deze proteïne reactiveert de celmechanismen en net dit gaat de rimpels tegen. Voor meer stevigheid werd isacaciagom toegevoegd. Deze stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur, zodat het huidvolume van binnenuit hersteld wordt. 

 

Serums, must have voor je huid
6
Foto © Love2beauty
12.10.2015
Geschreven door Griet Demuynck
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten