0
7

Paars is the new black

B
Make-up

15.01.2017
Geschreven door Nanja Massy

Zowel mijn kleerkast als mijn make-uptas kregen onlangs een paarse make-over. Subtiel of net opvallend, met paars kan je alle kanten op!

nanjamassyelienjansen141484316402
7
Foto © Elien Jansen
nanjamassyelienjansen201484316418
7
Foto © Elien Jansen

Als je paars graag eens subtiel wil gebruiken in je make-uplook kan je best je oogschaduw vrij neutraal maar warm houden met het Bobbi Brown Chocolate Eye Palette Shades. Deze warme kleuren in een mooie gouden verpakking zijn speciaal ontworpen om de 25ste verjaardag te vieren van het merk. Het is een heel luxueuze collectie geworden met ook een donkerpaarse nagellak in de kleur Wine en een warme blush met subtiele glans Pink Truffle. Deze drie items zijn perfect combineerbaar bij een opvallend paars accent. 

nanjamassyelienjansen161484316569
7
Foto © Elien Jansen
nanjamassyelienjansen331484316579
7
Foto © Elien Jansen

De ogen krijgen een paarse eyeliner met het oogpotlood Prunella van M.A.C’s kerstcollectie Nutcracker. De verpakkingen zijn speels en kleurrijk. Om de oogschaduw van het Chocolate Eye Palette nog iets intenser te maken breng ik aan de buitenste ooghoek wat oogschaduw aan van de M.A.C Nutcracker-collectie Magic Dust. Een donkerpaarse kleur die extra diepte zal geven aan je look. Voor een warme gloed over het gelaat gebruik ik de Nutcraker Magic Dust Powder ’Sweet Vision’

nanjamassyelienjansen121484316503
7
Foto © Elien Jansen
nanjamassyelienjansen101484316515
7
Foto © Elien Jansen

Als je het geheel subtiel wil houden dan stop je hier. Je laat dan best je lippen neutraal met eventueel een voedende lipbalsem. Wil je een statement maken dan breng je de Nutcracker Kingdom Of Sweets aan. Een pastel lila kleurtje waarmee je gegarandeerd zult opvallen.

Durf jij deze look aan of hou je het toch liever subtiel? 





Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten