0
Docks Brusxel Tiany
4

Ontdek de nieuwste trends tijdens the Fashion Lab in Docks Bruxsel DOCKS IS FASHION

B
Make-up / News / Looks / News / Trends

25.09.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Do you speak fashion? Noteer 6 tot en met 20 oktober dan met stip in jouw agenda en kom langs in The Fashion Lab in Docks Bruxsel. Tijdens het Lab kom je alles te weten over de nieuwste trends op vlak van beauty en fashion voor AW 18/19.

Een aantal belangrijke spelers uit de mode- en beauty-industrie komen langs om hun kennis te delen en anderen te inspireren. Ontdek hieronder wie er precies langskomt en wat er allemaal te beleven valt. “Een event dat iedereen die iets te maken heeft met mode en beauty niet wil missen.”

HET PROGRAMMA

Zaterdag 6 oktober – stylingsessies by Tiany

Het einde van de zomer betekent dat het nieuwe modeseizoen afgetrapt wordt. Kom alles te weten over de nieuwste trends en hoe je die combineert tijdens één van de stylingsessies die gegeven worden door Tiany herself

Afspraak op zaterdag 6 oktober van 14 tot 18 uur.  Inschrijven kan in Docks Bruxsel op de dag zelf vanaf 12u. Plaatsen zijn beperkt. 

Docks Bruxsel Tiany
4
Foto © Felicia Van Ham
Docks Bruxsel Tiany
4
Foto © Felicia Van Ham
Docks Bruxsel Tiany
4
Foto © Felicia Van Ham

Zaterdag 6 oktober – G-STAR fashionshow

G-STAR lanceert haar nieuwste campagne ‘Uniform of the Free’ met een stylish modeshow op zaterdag 6 oktober van 14 tot 18 uur. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten: old-school en denimlovers zullen wild zijn van de campagne. 

Zaterdag 6 oktober - SilentJILL

Altijd al gedroomd van een Meet & Greet met SILENT JILL, de bekende Belgische Instagram- en YouTube-ster? Dit is jouw kans! 
Ontdek samen met haar én tal van gerenommeerde artiesten één van haar grote passies: tatoeages. Zaterdag 6 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur. Exclusief in Docks Bruxsel!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten