0
Cara Delevingne
3

Microblading voor perfecte wenkbrauwen

B
Make-up

Als je wenkbrauwen maar goed zitten! Microblading is een semipermanente techniek die je de perfecte wenkbrauwen bezorgt.

De aandachtige Belmodo-lezer zag het woord hier al eens passeren: microblading. Deze semipermanente techniek, waarbij je wenkbrauwen op een natuurlijke manier bijgetekend worden, wint de laatste jaren aan populariteit.  

Wie denkt aan permanente make-up, denkt vaak aan overdreven opvallend getatoeëerde lipliner en griezelig hoge bijgetekende wenkbrauwen. Microblading help permanente make-up van dat slechte imago af en bewijst dat permanente make-up ook natuurlijk kan zijn.

In plaats van de wenkbrauwen te tatoeëren, wordt bij microblading gebruik gemaakt van een manuele pen waarmee de haartjes een voor een worden bijgetekend. Het resultaat is een pak minder hard en onnatuurlijk dan de oldschool getatoeëerde wenkbrauwen.

Microblading
3
Foto © NEXT
Microblading
3
Foto © ShopStyle

Het hele proces is relatief pijnloos en extreem low maintenance. Jarenlang elke dag opstaan met brows die perfectly on fleek zijn? Count me in!

In principe is microblading geschikt voor iedereen die droomt van volle wenkbrauwen, maar omdat nog niet elk Belgisch beautysalon microblading aanbiedt, kan het even zoeken zijn naar een adresje bij jou in de buurt.  

26.08.2016
Geschreven door Yasmine De Wilde
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten