0
5

Met deze producten overleeft jouw make-up klokslag twaalf uur

B
Make-up / News

Voeg deze beautyproducten toe aan je make-uproutine tijdens de feestdagen en schitter all night long.

De struggle die iedereen kent: een nieuwe make-uplook uitproberen die er een halfuur nadat je de deur uitstapte al niet meer zo goed uitziet als je hoopte. Zeker op oudejaarsnacht willen we er stralend uitzien tot twaalf uur – en het liefst ook tot ver daarna – zodat we het nieuwe jaar in schoonheid kunnen starten.

1. Tijdloze lippenstift

Deze timeless lipstick van Lord & Berry blijft de hele avond zitten waar hij hoort: op je lippen. Extra punten omdat hij volledig kissproof is. Niet onbelangrijk voor oudejaarsnacht.

lordandberry
5
Foto © Lord & Berry

2. 12h-lasting foundation

De naam van de Super Mat 12h foundation Zero Shine van Yves Rocher verklapt het al, deze matte fond de teint blijft twaalf uur lang flawless. Hier dans jij 2019 zorgeloos mee in.

3. Eyecatcher

Met de Luminous Lashes-collectie van Velour word jij de eyecatcher rond midnight. Met namen zoals champagne en adore brengt het merk je helemaal in de feeststemming. Ze blijven een hele avond zitten en je kan ze 25 keer opnieuw gebruiken. Last night these lashes saved my life.

Velour Lashes
5
Foto © Velour Lashes

4. Fixeerpoeder

Het zijdezachte fixeerpoeder van Shiseido op basis van time match powder zorgt voor de finishing touch van jouw nieuwjaarslook. De poeder past zich in de loop van de avond aan de vochtigheid van jouw huid aan waardoor die er glowy blijft uitzien. Een aanrader.

shiseido
5
Foto © Shiseido

5. Glitters

Een beetje glitter never killed nobody. En zeker niet op Nieuwjaar. The more glitter the better. Deze sparkles van Lord & Berry blijven dan ook nog eens de hele nieuwjaarsparty lang hun sprankel verspreiden.

bobbibrown
5
Foto ©

Dankzij deze producten is jouw powerlook feestproof.

Meer beauty-inspiratie vind je hier:

24.12.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten