0
Halloween make-up: the classy way
1

Halloween make-up: the classy way

B
Make-up

De tijd van het jaar dat iedereen je de stuipen op het lijf probeert te jagen is weer aangebroken. Wij laten je zien dat Halloween ook heel elegant en classy kan zijn!

Dit jaar hoef je met Halloween geen doodsangsten uit te staan. Weg met die skeletten, dat bloed en die spinnen, wij zochten de beste make-up looks uit die helemaal Halloween proof zijn, maar er toch classy en mooi uitzien. Want wie wil nu dat mensen zich de longen uit het lijf gillen wanneer ze je tegenkomen op straat? Let's do this the beautiful way!

The vampire look

We beginnen met een klassieke vampire look, die elk jaar razend populair is. Wij lieten het bloederige gedeelte achterwege en kozen voor een prachtige smokey eyes look op basis van herfsttinten. Hiermee kan je zeker niets fout doen!

Combineer deze make-uplook met een paar rode kleurlenzen en een zwarte outfit en je bent klaar voor die Halloween party met je vriendinnen. #BellaSwan

The witch

Wanneer je aan een heks denkt, beeld jij je waarschijnlijk meteen een oude lelijke dame een punthoed, een kromme neus en kraai op de schouder in. Not this year! 

Deze make-up look is meer kunst dan make-up, maar is zeker wel de moeite waard. Je zal no doubt de mooiste heks op Halloween zijn.

The snow queen

Krijg jij het ook al koud wanneer je naar onderstaande foto kijkt? Deze look is fenomenaal en is een echte winner als je van plan bent als snow queen op een Halloween-feestje op te dagen.

Combineer een ovevloed aan witte make-up met donkerbruine smokey eyes, zilveren en gouden glitters en wit haar. Combineer met een een wit jurkje en je zal er prachtig uitzien. Let op dat je de dansvloer niet bevriest!

Double faces

Eén van de populairste Halloween-trends anno 2016 zijn deze dubbele gezichten. Wanneer je deze look voor de eerste keer ziet, krijg je er misschien een beetje hoofdpijn van maar, zeg nu zelf, wat ziet het er cool uit?!

Wie zegt dat Halloween enkel draait om bloed en doodshoofden? 

Black and yellow, black and yellow

Zwarte ogen en gele lippen: een combinatie die je niet meteen in het straatbeeld zal zien. Wat een bizarre look! De stippen aan de zijkant van de ogen maken de look nog specialer en enger. Wij zijn alvast fan. 

Tip: stem zeker je outfit af op deze back & yellow make-uplook.

Ziezo, genoeg inspiratie om Halloween elegant in te zetten. Griezelen, the classy way!

31.10.2016
Geschreven door Leen Degerickx
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten