0
5

Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie

B
Make-up

08.04.2016
Geschreven door Nanja Massy

La Petite Robe Noire van Guerlain ruikt heerlijk, dat wisten we al. Nu is er ook een volledige make-upcollectie geïnspireerd op het parfum van Guerlain.

La Petite Robe Noire is de meest succesvolle parfum van Guerlain. Dit vrouwelijke, fruitige en in diverse varianten beschikbare parfum is eentje die iedereen kan bekoren. Mijn favoriet is nog steeds de groene variant van La Petite Robe Noire, in de geur 'Ma Première Robe', Eau de Parfum. Ik denk dat we de laatste geur van La Petite Robe Noire nog lang niet gezien/geroken hebben. De laatste nieuwe aanwinst is een prachtige make-upcollectie geïnspireerd op de parfumcollectie met het 'kleine zwarte jurkje' dat iedereen in zijn kast zou moeten hebben hangen. En dus ook deze lippenstiften en nagellakjes!

Hoe het allemaal begon ... La Petite Robe Noire staat helemaal alleen voor haar garderobe, diep in gedachten verzonken. Ondanks alle schitterende jurkjes die Thierry Wasser speciaal voor haar ontworpen heeft, ontbreekt haar dat ondefinieerbare, iets dat haar vrouwelijkheid zou accentueren, dat extra iets dat haar ware persoonlijkheid zou onthullen: speels, Parisienne, spectaculair, verleidelijk, ongrijpbaar en toch duidelijk aanwezig.

Plotseling heeft ze het door. Het is overduidelijk. Wat ze nodig heeft is kleur! Kleur naar haar evenbeeld: licht en intens, fris en vrolijk, sprankelend en zacht, kleur die nog niet bestaat, die alleen van haar is, kleur ... met geur!

Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie
5
Foto © Nanja Massy

Met haar hoofd vol kleurige dromen stuift ze binnen bij Olivier Echaudemaison, Creative Director Make-up van Guerlain. Geïnspireerd door de vreugdevolle energie van La Petite Robe Noire zet Olivier zich aan het werk en creëert niet 1, maar 20 fantastische kleuren. Hij bedenkt totaal nieuwe en geparfumeerde texturen zodat zij haar look naar wens kan veranderen. En wensen heeft de jongedame genoeg!

La Petite Robe Noire lipstick is licht van textuur, heeft een dekking die kan opbouwen, glanst door de POP-pigmenten en ruikt heerlijk naar La Petite Robe Noire. Hou je het bij één laagje, dan is de kleur eerder transparant, maar met een paar extra laagjes wordt de kleur mooi intens, terwijl de lipstick licht van textuur blijft. Toch zijn het geen lipsticks om over het hoofd te zien, want soms doet één laagje ook al heel veel … Een subtiele touch perfect voor een dagelijkse look. Red Heels is bijvoorbeeld heel fel van kleur.

Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie
5
Foto © Dirk Alexander

De nagellakjes van La Petite Robe Noire zijn natuurlijk extra leuk door middel van de heerlijke geur die vrijkomt bij het lakken van je nagels. Deze geur blijft zeker een hele dag ruiken, echt geweldig. Met een extra laagje topcoat haal je de geur later weer terug als je wil.

Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie
5
Foto © Nanja Massy
Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie
5
Foto © Nanja Massy

De verpakkingen zijn natuurlijk helemaal in de stijl van La Petite Robe Noire, de omgekeerde hartjes zijn schattig en de transparante look van de lipsticks zorgt voor een modern hebbeding. Ik vind het een heel mooie collectie van Guerlain, ze geven hun make-upcollectie op die manier een hedendaagse boost. De Guerlain La Petite Robe Noire make-upcollectie is blijvend, de producten zijn inmiddels al te koop bij een selectie van Guerlain-verkooppunten zoals Ici Paris XL. 

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten