0
4

#FaceForward met Clinique

B
Make-up / Skin care

Clinique introduceert #FaceForward, een campagne die vrouwen stimuleert vooruit te kijken.

Clinique is een wereldbekend merk van skincare producten. Het is ontstaan uit de overtuiging dat een mooie huid gecreëerd kan worden. Het idee een cosmeticamerk te laten ontwikkelen door dermatologen was revolutionair. Elk Clinique huidverzorgingsproduct en make-upproduct is op allergie getest en 100% parfumvrij

Met #FaceForward introduceert Clinique haar nieuwste campagne. Met deze campagne stimuleert Clinique vrouwen om vooruit te kijken. Kracht en prestaties van het individu staan centraal, maar het is daarnaast vooral de aanjager van een beweging die anderen inspireert en op haar beurt dialogen opent. 

#FaceForward stimuleert vrouwen om naar de toekomst te kijken, doelen te stellen en hun ambities waar te maken. Een campagne die een representatie is van de visie van het label.

#FaceForward by Clinique
4
Foto © Chloé HandBag Addict

Tavi Gevinson, Hannah Bronfman en Margeret Zhang zullen de gezichten van de campagne zijn. Het zijn 1 voor 1 hedendaagse vrouwen die niet wijken voor deining in de samenleving en heel vooruitstrevend zijn.

Via sociale media zorgt Clinique voor interactie. Vrouwen kunnen de vraag: ‘Als je je toekomstige ik een advies zou kunnen geven, hoe zou dat dan luiden? beantwoorden. Zo wordt er gecommuniceerd en kunnen vrouwen hun toekomstbeeld met elkaar delen.

#FaceForward Clinique
4
Foto © Clinique
#FaceForward Clinique
4
Foto © Clinique
07.10.2015
Geschreven door Paulien Schellemans
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten