0
Eyeliners we love
5

Eyeliners we love

B
Make-up

Omdat je zonder eyeliner niet de perfecte cat-eye kunt creëren, sommen wij onze favo eyeliners op. Van pencil tot liquid here are our favorites!

Pencil liner

Eyeliners we love
5
Foto © Kruitvat

Deze heb je zeker wel in jouw collectie liggen, een doodgewoon oogpotlood. Deze is perfect voor de beginnende make-up junkie omdat hij heel gemakkelijk te controleren is. Net als op een blad papier teken je gewoon een lijn boven jouw oog et voila! Let wel, de punt moet scherp genoeg zijn om een mooie lijn te kunnen trekken. Vooral voor een lijntje onder jouw oog is een potlood ideaal.

Oogschaduw

Eyeliners we love
5
Foto © M.A.C

Niet zo voor de hand liggend, maar donkere oogschaduw kan perfect dienen als eyeliner! Het is bovendien de gemakkelijkste manier om een lijntje boven je oog te trekken. Het enige wat je nodig hebt is een angled of een pencil brush. It doesn’t get easier than that! Wel een minpuntje, het gaat niet even lang mee als een echte eyeliner.

Gel liner

Eyeliners we love
5
Foto © Parfuma

De gel liner werd vooral gebruikt door professionele make-up artists omdat je een vaste hand nodig hebt om het aan te brengen. Hiervoor heb je ook een eyeliner borstel nodig aangezien het een soort ‘gel’ in een potje is. Wel opletten dat je het product voldoende laat drogen nadat je het aanbrengt. Het heeft namelijk de neiging om uit te lopen als je je oog te snel opent. 

Liquid liner

Eyeliners we love
5
Foto © Parfuma

Probeer alle bovenstaande opties uit vooraleer je voor een liquid eyeliner gaat (tenzij je al een pro bent natuurlijk!). Deze komt in verschillende soorten en is dan ook de moeilijkste liner om aan te brengen. Om deze aan te brengen heb je zeker een vaste hand nodig because nobody likes crooked lines!

Bekijk alvast onderstaand filmpje om te leren hoe je liquid eyeliner aanbrengt like a pro

12.11.2015
Geschreven door Erika Apolinario
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten