0
6

Dit zijn onze favo eyeliners on a budget

B
Make-up

Eyeliner is onmisbaar bij de creatie van een goede make-uplook. Wij verzamelden de beste eyeliners voor girls on a budget

Toegegeven, eyeliner is niet meteen het makkelijkst aan te brengen onderdeel van je make-up look. Een fijn lijntje strategisch aanbrengen op de bovenste wimperrand om de ogen groter te doen lijken is een techniek die niet iedereen gegeven is. 

Dat houdt ons echter niet tegen om het te blijven proberen. Iedereen die de perfecte eyeliner nastreeft, kent de nodige struggles: een scheef lijntje, maar één van de twee ogen is geslaagd, geknoei met make-up remover en nog zoveel meer. Wij selecteerden de beste basic eyeliners on a budget, waarmee jij kan experimenteren tot je wings goed zitten. 

Bobbi Brown

Deze Long-wear Gel Eyeliner van Bobbi Brown voor € 15,96 is een goede keuze omdat hij niet gemakkelijk uitveegt wanneer je door je oog wrijft. Je krijgt er een scherp resultaat mee waarbij het lijntje niet gemakkelijk verdwijnt. Eens je de eyeliner hebt aangebracht, ben je dus zeker dat je make-uplook de hele dag goed blijft zitten. Goed bruikbaar én betaalbaar.

Untitled-2
6
Foto © Bobbi Brown

& Other Stories

Als je op zoek bent naar een Eyeliner die vlug droogt en een intense zwarte kleur oplevert, dan zit je bij deze van & Other Stories aan het juiste adres. Gemakkelijk in gebruik en voor een prijs van € 15 ook goed voor je bankrekening. Hiermee zorg je voor de beste make-up stories.

other
6
Foto © & Other Stories

Hema

Ook Hema verkoopt make-up van goede kwaliteit. Voor € 4,25 is deze kwaliteitsvolle Soft eyeliner pen waarmee je zachte, zwarte lijntjes zet een koopje. Dankzij het zachte aanbrengstiftje kan je in één keer een rechte lijn te trekken. Door de vloeibaarheid kan je deze ook makkelijk corrigeren met make-upremover. Let’s wing it

hemaeyeliner
6
Foto © Hema

Nordstrom

Voor wie graag eens iets anders probeert dan de klassieke zwarte eyeliner, is witte eyeliner een aanrader. Zeker voor vrouwen met kleine ogen kan een wit randje wonderen verrichten. Het zorgt ervoor dat je ogen groter lijken én dat je extra opvalt. Deze Always on Gel Eyeliner van Nordstrom voor € 16,87 is de ideale witte eyeliner om mee te experimenteren.

witte_eyeliner
6
Foto © Nordstrom

Elf cosmetics

Een glitter eyeliner kan niet ontbreken in je collectie. Zeker voor speciale gelegenheden kom je met een extra glitter in je make-uplook zeker weg. Wat denk je van feestelijk goud of zilver? Deze Stardust Glitter Eyeliner van Elf Cosmetics voor €3,50 staat hoog op ons verlanglijstje.

elf_1
6
Foto © Elf Cosmetics

Voldoende eyeliners for girls on a budget om de perfecte wings mee te creëren. 

Meer make-up inspiratie vind je hier:

28.11.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten