0
3

Dit oogschaduwpalet is een musthave voor de feestdagen

B
Make-up

20.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Met de feestdagen mag het op gebied van make-up wel eens ietsje uitbundiger zijn. Haal bijvoorbeeld eens een oogschaduw in rode tinten boven voor een opvallende oogopslag. Oogschaduw zorgt voor een feestelijk effect, maar is niet altijd even gemakkelijk om mee te werken.

 

warme look

Urban Decay staat bekend om zijn relatief goedkope oogschaduwpaletten van goede kwaliteit. Onze favoriet is het Naked Cherry palet dat bestaat uit twaalf tinten gaande van perzikkleuren en roze tinten tot neutrale beige en bruine varianten. Dieprode kleuren mochten ook zeker niet ontbreken in het palet. De kleuren zijn met zorg geselecteerd zodat je ze onderling kunt combineren en verschillende looks kunt creëren.

3605971921599nakedcherry1542637680
3
Foto © Urban Decay

Wij sommen kort de valkuilen op die je het best vermijdt:

Onthou dat je niet te veel oogschaduw moet aanbrengen om een impact te hebben. Verder hou je de rest van je make-up sober zodat het accent nog sterker uitkomt. Ben je eerder eclectisch? Combineer dan met gouden lipstick.

Breng ook zeker primer aan voordat je aan de slag gaat met oogschaduw. Zo blijft je make-up lang en mooi zitten.

Je ogen werk je af met een flinke laag mascara en eventueel met zwarte eyeliner zodat het evenwicht met de oogschaduw bewaard blijft.

Breng je foundation pas aan nadat je ogen volledig afgewerkt zijn. Zelfs bij de meest kwaliteitsvolle oogschaduws, valt er wel wat poeder naar beneden.

 

Schermafbeelding20181119om15
3
Foto © Urban Decay

Tip: Niet veel tijd? Breng een roze accent aan in het midden van het ooglid net boven de iris om de ogen een open blik te geven.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten