0
4

Dit is de vreemdste beautytrend van het moment

B
Make-up / News

19.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Als er iets is wat we allemaal graag willen, dan zijn het wel stralend witte tanden. Al lijkt daar verandering in te komen. Het Amerikaanse bedrijf CHRÖM bracht tooth polish op de markt die je tanden in een kleurrijk jasje steekt.

Chromjustbeautyretouch1011542632395
4
Foto © CHRÖM

Smile wild

Het is momenteel razend hip om je tanden van één of meerdere kleuren te voorzien. Het in New York gevestigde bedrijf CHRÖM lanceerde een bizarre beautytrend. Voortaan lakken we niet enkel onze nagels maar ook onze tanden. De lak blijft 24 uur, geeft geen smaak af en kan afgespoeld worden door je tanden te poetsen.

voor een prikje nieuwe tanden

Gekleurde tanden worden de blikvangers op elk feestje. Een flesje kost tussen € 15 en 20 en is momenteel beschikbaar in 10 kleuren: Pretty in Pink, Baby Blue, Mint, Gold Dust, Candy Floss, Fairy Dust, 24 Karat, Sunshine, Silver en Penny. Een glittervariant zou het rijtje binnenkort vervoegen.

 

Schermafbeelding20181119om14
4
Foto © CHRÖM via Instagram
Schermafbeelding20181119om14
4
Foto © CHRÖM via Instagram

Wij houden het momenteel toch bij het lakken van onze nagels. Voor de durvers: laat alle andere make-up achterwege, zo wordt de aandacht nog meer op je gebit gevestigd. Een blijvende indruk laat je gegarandeerd na.

Wil je alles te weten komen over de nieuwste beautytrends? Kom dan op 1 december naar de tweede editie van de Belmodo Beauty Night in Docks Dome in Brussel.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten