0
4

Did you wake up like that of is dat een ultra natuurlijke foundation?

B
Make-up

18.10.2018
Geschreven door Tiany Kiriloff

Of ik naar Parijs wil om een ultra lichte foundation te testen die je huid glad maakt, voldoende dekking geeft en je ook nog eens doet stralen? Hmmmm … Jaaa!!!! Geen seconde heb ik daarover getwijfeld, ik hou nu eenmaal van naturel en volgens Filorga is hun nieuwe Flash Nude Fluid daar de ideale partner in crime voor.

Ik ben een nieuwsgierig type en hou wel van een test, daarom trok ik onlangs met een aantal fellow bloggers naar mijn favoriete stad om ondergedompeld te worden in de wondere wereld van het Franse Filorga. Een beauty brand met jaren knowhow en met producten die echt fascinerend goed werken (De Scrub & Mask werkt waanzinnig goed!)

IMG_0518
4
Foto © Belmodo

Tot voor kort beperkte het label zich tot lotions en potions die je huidje opmerkelijk mooier maken. Met die wetenschap zijn ze aan de slag gegaan om een foundation te creëren die je huid verzorgt en de nodige teint geeft en dit in twee eenvoudige stappen.

Belmodo_Filorga_3
4
Foto © Belmodo
  • Stap 1: De Time-Flash en Pore-Express zijn je eerste laagjes en een soort primer die je aanbrengt na je verzorging om je huid extra glad te maken en te mattifiëren waar nodig.
  • Stap 2: De Flash-Nude Fluid is dé perfecte teint die alle mogelijke tekenen van vermoeidheid camoufleert en doet vervagen en ervoor zorgt dat je er beeldig en naturel uitziet!

Perfect en pretty looking in twee eenvoudige stappen, life is good voor wie weinig tijd heeft en er toch picobello wil uitzien!

IMG_1689
4
Foto © Belmodo

Inmiddels heb ik mijn eerste tube Flash-Nude zo goed als opgebruikt en kan ik je garanderen dat het een prima lapmiddeltje is voor dagelijks gebruik, ideaal dus wanneer je huid nood heeft aan een extra opkikker. 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten