0
4

De perfecte rode lippenstift voor jouw teint

B
Make-up

26.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Mooi rood gestifte lippen zijn een must tijdens de eindejaarsfeesten. Wij zetten de perfecte tinten voor elke vrouw op een rij. 

tijdloos

Vrouwen kiezen al decennialang voor rode lippenstift. Het is een trend die werkelijk iedereen op het lijf geschreven is. De algemene regel luidt als volgt: vrouwen met een donkere huid kiezen voor rode tinten met een warme ondertoon (denk aan kersenrood), vrouwen met een bleke huid gaan voor rode tinten met een koude ondertoon (denk aan bordeauxrood).

Hecht niet teveel belang aan dit regeltje. Het is vooral belangrijk dat jij je goed voelt en dat het kleurtje op je lippen je zelfzeker en energiek doet voelen. Het heeft geen zin een kleur op je lippen te smeren waar je je niet goed bij voelt. Make-up moet je zelfvertrouwen een boost geven en je doen stralen.

Twintigers

Rozig rood is het ideale kleur voor de frisse twintigers. Wij raden je aan om te kiezen voor een glanzende lippenstift voor een guitige look. Niet in een het bezit van een glanzend exemplaar? Smeer dan een laagje lippenbalsem onder je matte lippenstift. Forever young. Onze favoriet is de Passion Duo Gloss Fusion Lipstick van Dolce & Gabbana (€25,00). 

dolceandgabbanamakeuplipspassionduoglossfusiondelight301543227403
4
Foto © Dolce & Gabbana

Dertigers

Als dertigers iets doen, dan doen ze het ook onmiddellijk goed. Ze gaan dan ook voor vuurrode lippen. Veel tijd om hun lippen bij te werken doorheen de dag hebben ze niet. Breng tussen twee laagjes lippenstift een transparante poeder aan en je krachtige, chigue kleur blijft de hele dag zitten. Wij zijn fan van de Rouge Pur Couture The Slim van Yves Saint Laurent (€ 35,50) en de Viva Glam Lipstick van M.A.C Cosmetics (€ 19,50). Van die laatste gaan alle opbrengsten trouwens naar het M.A.C AIDS-fonds. 

Schermafbeelding20181126om11
4
Foto © Yves Saint Laurent

+30

Je lippen voller laten lijken, doe je door een iets feller kleur te gebruiken. Een rode lipstick met oranje ondertoon is hier perfect voor. Het geeft je gezicht pit en karakter en maakt je look af. Een klassedame heeft de Rouge Allure Velvet Extrême van Chanel (€ 35,90) altijd op zak.  

20039294M1543229551
4
Foto © Chanel
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten