0
Nanja Massy test de Bobbi Brown Brow bar uit
3

De Bobbi Brown Brow Bar: getest

B
Make-up

21.10.2016
Geschreven door Nanja Massy

Hoe je naast je lichaam ook je wenkbrauwen in shape houdt, leer je tijdens een bezoekje aan de Bobbi Brown Brow Bar in Ukkel.

Ik was er van overtuigd dat ik zelf mijn wenkbrauwen goed onder controle had, dat ze op z'n minst alvast de goede vorm hadden… Maar het kan blijkbaar nog beter. Na mijn bezoek aan de Brow Bar in Ukkel moet ik toegeven dat mijn obsessie voor wenkbrauwen nog groter geworden is.

Het is vaak een vergeten schoonheid, maar geloof me, je wenkbrauwen maken je make-up look echt af en geven karakter aan je gezicht. 

Nanja Massy testte de Bobbi Brown Brow Bar uit
3
Foto © Nanja Massy

Ik was heel benieuwd naar wat Bobbi’s wenkbrauwexperte van m'n wenkbrauwen zou maken.

Eerst bestudeerde ze de vorm en kleur van m'n wenkbrauwen en gaat dan aan het knippen en epileren. Mijn brows hebben een goede vorm, maar zijn niet volledig gelijk. Ik heb een klein 'kapje' en dat gaat ze mooi wegwerken.
Ze kamt de haartjes netjes naar boven en de haartjes die boven mijn natuurlijke vorm komen, knipt ze zorgvuldig bij met een fijn schaartje. Ik wist wel dat dat kon, maar had het nog nooit eerder gedaan.

Ik epileer mijn wenkbrauwen over het algemeen met een pincet tussen de twee wenkbrauwen en onder de natuurlijke vorm. Het knippen was dus nieuw voor mij. Voor alle duidelijkheid: dit is compleet pijnloos! Het resultaat is verbluffend. Ik was erg onder de indruk dat zo'n kleine ingreep tot zo'n groot resultaat kon leiden. 

Nanja Massy testte de Bobbi Brown Brow Bar uit
3
Foto © Nanja Massy

Als je wenkbrauwen eenmaal de gewenste vorm hebben, worden ze voorzien van een kleurtje. Ze gebruikt een licht en donker wenkbrauw poeder van de ’Dark Brow Kit’. Dit om ze een heel natuurlijk resultaat te geven. Dit poeder bestaat trouwens ook in een lichtere variant, ’Light Brow Kit’. Met deze kit komen een handig aanbrengpenseeltje en een pincet.

Om nog meer nadruk te leggen op de mooie contour van m'n wenkbrauwen brengt ze de ’Retouching Face Pencil’ aan rond de natuurlijke vorm in de kleur ’Illuminate’.  

Mijn wenkbrauwen zijn alvast on fleek, nu die van jou nog! Maak snel je afspraak bij de Bobbi Brown store in Ukkel voor een persoonlijke sessie en advies van de Bobbi browspecialist. 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten