0

Colourful look

B
Make-up

4
13.07.2017
Geschreven door Nanja Massy

Ik geef toe dat ik graag in mijn comfort zone blijf van warme tinten oogschaduw in combinatie met een bruine eyeliner.

Maar af en toe vind ik het wel leuk om mijn make-up van wat extra power te voorzien. Kijk maar even mee hoe je dat toch op een subtiele manier kan doen.

Je volledig uitleven met kleur doe je zo

Deze kleuren van eyeliner, turquoise en groen, staan prachtig bij een donkere oogkleur. Ze laten de kleur bruin van mijn ogen nog meer uitkomen. Durf je geen twee kleuren met elkaar te combineren? Gebruik dan enkel een leuke kleur onderaan je wimperrand om wat extra pit te geven aan je doordeweekse make-up look. NYX Vivid Brights, Crème Colour, €9,00 en NYX Face and Body Glitter 03 € 5,00.

Geen afgewerkte look zonder een vleugje blush, highlighter en brons poeder. M.A.C, James Kaliardos Spring/Summer 2017, Moons of Saturn Full Face Kit, €43,00.

2nan_45
4
Foto © Valeriya Maltsava
2nan_44
4
Foto © Valeriya Maltsava

Werk je look af met een mooie glans op de lippen om het evenwicht te bewaren.  M.A.C Tricolour Lip gloss, €21,50 Voeg nog wat extra glitters toe op je lippen met de handige Glitter Primer van NYX, €9,00 ook mooi op je oogleden.

Of ga all the way en plaats een warme rode kleur op je lippen dat prachtig staat in combinatie met je gekozen accentkleurtje(s) op de ogen. M.A.C, Blood Red, €19,50.

2nan_38
4
Foto © Valeriya Maltsava

Als je je volledig laat gaan met kleur, is het ook belangrijk dat je achteraf alles er weer goed afkrijgt. Deze nieuwe Cleansing Oil Stick van Urban Decay is daar ideaal voor. Je kan het heel makkelijk en snel gebruiken door de stick rechtsreeks aan te brengen op je gelaat. Goed inmasseren zodat het vloeibaar wordt. Nadien goed afspoelen met water. Verkrijgbaar via Ici Paris XL, €24,90.

WEARING

  • Wit pak: Won Hundred via LIV

Make-upartiestPeggy Timmermans

Wedstrijden
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten