0
Bobbi Brown: Eye Opening Mascara
3

Bobbi Brown: Eye Opening Mascara

B
Make-up

09.01.2016
Geschreven door Nanja Massy

De nieuwe mascara van Bobbi Brown, Eye Opening Mascara. OMG, wow!

Vanaf deze maand ligt de nieuwe Eye Opening Mascara van Bobbi Brown in de winkel en deze staat nu al bovenaan op mijn lijstje van beste mascara 2016.

De verpakking is strak en zwart met witte letters zoals we die graag zien bij Bobbi Brown. Binnen de verpakking zit de surprise: de mascarastaaf en borstel zijn dikker dan bij mijn vorige mascara's. Het is een spiraalvormige borstel met haartjes, waardoor het geheel nog breder en groter lijkt. Ik was meteen excited om de mascara te testen!

Bobbi Brown: Eye Opening Mascara
3
Foto © Wiet Genie

Ik ben het gewoon om fijne borstel met siliconen tandjes te gebruiken. Je zou denken dat je met een grote borstel vlekken zou maken op je ooglid maar dat is niet het geval.

De borstel is easy to use en laat een diepzwarte kleur achter op de wimpers.

Het is belangrijk om deze goed aan te zetten van wortel tot punt: start zo dicht mogelijk tegen de wimperrand en werk met een zigzagbeweging je look af naar het uiteinde van de wimpers. Werk met de laatste restjes aan je borstel de onderste wimpers af door ze aan de wortels aan te brengen.

Bobbi Brown: Eye Opening Mascara
3
Foto © Wiet Genie

Door de brede borstel is 1 laag voldoende om mijn wimpers te voorzien van lengte en volume. The name says it all, de mascara geeft een goede eye opening krul.

Resultaat?

Een OMG wow-effect! De mascara is niet waterproof maar blijft perfect 8 uur zitten. Verder krijg je een valse wimper-effect zonder dat je wimpers gaan klonteren. Je kan de mascara makkelijk verwijderen met wat warm water of make-up remover.

Overtuigd en zin om deze gloednieuwe mascara uit te testen? Lucky you want wij geven deze maand enkele Eye Opening Mascara's van Bobbi Brown weg. Doe snel mee met onze wedstrijd en wie weet zit dit nieuwtje binnenkort in jouw make-up bag

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten