0
Beauty voor het goede doel
6

Beauty voor het goede doel

B
Make-up / News / Skin care

12.01.2017
Geschreven door Nanja Massy

Eén van de leukste dingen vind ik nieuwe make-up kopen en uittesten. Als je dan tegelijk nog eens een goed kan steunen, is dat helemaal fantastisch.

Beauty voor het goede doel
6
Foto © Charis Boel

Marie-Stella-Maris - Care for Water

Voor elk product van Marie-Stella-Maris dat je koopt, gaat er een vast bedrag naar hun schoon drinkwater-project. Zo gaat er voor elke liter van hun natuurlijk mineraalwater 5 cent naar een goed doel. Per verzorgingsproduct doneren ze een € 1. Inmiddels lopen en 8 projecten waardoor er al meer dan 17.000 mensen toegang hebben tot schoon drinkwater. Een prachtig initiatief!

Marie-Stella-Maris shop je online open of bij Graanmarkt 13 in Antwerpen en LIV in Leuven.

Beauty voor het goede doel
6
Foto © Charis Boel
Beauty voor het goede doel
6
Foto © Charis Boel

Estée Lauder - Pink Ribbon-producten

The Estée Lauder Companies (waaronder merken zoals Bobbi Brown, Aveda, Bumble and bumble., La Mer en Clinique vallen) BCA-campagne werd in 1992 opgericht door mevrouw Evelyn H. Lauder samen met de lancering van Pink Ribbon. Ondertussen staat het roze lintje al jaren symbool voor de strijd tegen borstkanker.

In de afgelopen 24 jaar, heeft de BCA-campagne vrouwen, mannen en gezinnen samen gebracht om het bewustzijn te vergroten, geld in te zamelen en ze te inspireren om op een zinvolle manier acties op te starten voor de strijd tegen borstkanker.

Zo kan je online één van de Pink Ribbon-producten kopen om op die manier jouw steun te betuigen. Want ook al is het niet meteen in je naaste omgeving, ergens is er iemand aan het vechten tegen deze ziekte.

Beauty voor het goede doel
6
Foto © Charis Boel

M.A.C - Aids fonds, Viva Glam Lippenstiften

Tijdens De Warmste Week van Studio Brussel mocht M.A.C Cosmetics Benelux een cheque t.w.v. € 9125 aan Designers Against AIDS doneren. DAA probeert jongeren over de hele wereld bewust te maken van aids/hiv en de gevolgen daarvan. Om de drempel te verlagen, doet DAA wel vaker beroep op celebrities, kunstenaars en ontwerpers. Met deze donatie zal DAA blijven werken aan een project rond HIV preventie in Indonesië en dit project verder uitbreiden naar India.

Meer dan 20 jaar geleden richtte M.A.C Cosmetics het M•A•C AIDS Fund (MAF) op: een initiatief om hiv/aids-organisaties te helpen door middel van verschillende acties. Vandaag zet M.A.C Cosmetics zich nog steeds in. Met de verkoop van VIVA GLAM lipsticks mensen te helpen die rechtstreeks of onrechtstreeks getroffen worden door aids/hiv ongeacht hun leeftijd, ras en gender. Sinds de oprichting heeft het MAF wereldwijd al meer dan $ 400 miljoen ingezameld. Bravo M.A.C! Viva Glam lipsticks zijn verkrijgbaar bij jouw favoriete M.A.C store of online

Beauty voor het goede doel
6
Foto © Charis Boel

Dankzij jouw beautybijdrage kunnen deze merken een verschil maken. Bedankt!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten