0
3 make-up fixes voor wie echt geen WCD-outfit gevonden heeft
1

3 make-up fixes voor wie echt geen WCD-outfit gevonden heeft

B
Make-up

11.08.2018
Geschreven door Amélie De Rycke

Eerlijk toegegeven, ook wij hebben gezweet bij het zoeken naar een gepaste outfit voor het Acid Cowboys-thema van We Can Dance. Is het je niet gelukt om de ideale look samen te stellen? Deze make-up fixes zorgen ervoor dat je toch niet uit de toon valt.

Glitter makeup

Het was een ware hit op Tomorrowland en wij voorspellen dat ook heel wat Acid Cowboys op We Can Dance zich zullen customizen met strass en glitter. Het ziet er op het eerste gezicht moeilijk uit, maar niet is minder waar. Via The Gypsy Shrine bestel je gewoon een stenenpatroon dat je in een keer simpel op je voorhoofd of onder je ogen aanbrengt. Werk af met losse glitter die je ‘vastkleeft’ met haargel. It’s as easy as that!

Face tattoos

Is glitter niet echt je ding en vind je basic make-up te gewoontjes, ga dan voor een face tattoo. Geen echte – uiteraard – maar eentje van het Belgische Mon Tattoo. Zowel aanbrengen als afnemen is hypersimpel waardoor je er in een mum van tijd geüpgraded uitziet.

Over the top eye makeup

Make-up queen Nikkie Tutorials heeft een uitgebreid scala aan eye make-up video’s op haar Youtube-account staan. Het volstaat om er snel even door te scrollen om een look te vinden die bij je past en je outfit net dat tikkeltje meer geeft. Wij zijn fan van deze silver eye look:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten