0
Zo zie je eruit als Kim Kardashian deze zomer
9

Zo verlies je instant 5 kilo

B
Hair / Make-up / Skin care

Je hebt geen zin om uren in de fitness te spenderen maar je wil er wel slanker uitzien in je gezicht? Geen probleem, bij Belmodo vonden we enkele optische illusies om er in no time 5 kilo lichter uit te zien.

Het Kardashian-dieet

Kim Kardashian West Beauty
9
Foto © Instagram
Kim Kardashian West Beauty
9
Foto © Instagram
Kim Kardashian West Beauty
9
Foto © Instagram

Wanneer je een slanker gelaat wil (zonder plastische ingrepen uiteraard) ga je best voor een full contour. Met deze techniek ga je, met hulp van wat donkere en lichtere concealers of poeders, schaduweffecten creëren om zo je beste eigenschappen in de verf te zetten. Als er één iemand een professional hierin is, dan zal het wel Kim Kardashian zijn. De big booty celeb heeft geen maatje zero maar slaagt er toch in er telkens slank uit te zien door middel van haar beautycase. Het komt dan niet als verrassing dat ze zelf een volledige contour-kit op de markt bracht.

Het haar-dieet

Niet alleen make-up, maar ook je kapsel kan een invloed hebben op de vorm van je gezicht. Ga voor één van de volgende drie kapsels wanneer je je rond gezicht vaarwel wil zeggen:

Curtain bangs

Curtain Bangs à la Alexa Chung
9
Foto © Instagram

Dit kapsel doet wonderen, niet alleen bedekt het je baby hairs, maar hij laat je gezicht ook iets langer lijken. Laat je pony niet korter knipper dan het midden van je gezicht en ga voor een niet te afgeborsteld effect. Alexa Chung weet wat ze doet.

De lob

De lob van Kendall Jenner
9
Foto © Instagram

Ja zeker, de lob (jongere zusje van de bob) is een perfect hoekig kapsel voor mensen met een rond gezicht. Laat je langste lokken vallen op het sleutelbeen en ga voor laagjes om te zorgen voor een beetje extra volume. Om het in de Kardashian-familie te houden, Kendall is grote fan!

Laagjes

Laagjes zoals Blake Lively
9
Foto © Instagram

Kan je je lange haren geen vaarwel zeggen? Ga dan voor lange lagen die de illusie zullen wekken dat je gezicht slanker is. Zorg voor niet teveel volume langs de zijkanten maar geef wat meer vorm aan de puntjes. Kijk maar hoe Blake Lively het doet.

Het lipo-for-your-face-dieet

LPG behandeling
9
Foto © Instagram
LPG behandeling
9
Foto © Instagram

Last but not least kan je eens een endermologie-behandeling van LPG laten doen voor een speciale gelegenheid. BelmodoAstrid testte dit voor ons uit bij schoonheidsinstituut UNA en was very happy met het resultaat. Bij deze behandeling worden lokale vetophopingen aangepakt die niet zullen verdwijnen na het volgen van een crashdieet of uren in de gym. Als het ware een fitness voor je huid en bye bye dubbele kin!

Zet dus je fitnessabonnement maar stop want waarom zoveel afzien als het ook veel makkelijker kan?

28.03.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten