0
Zo tem je je baby hairs (voorgoed)
3

Wij gaven deze celebs baby hairs

B
Hair

Baby what? Baby hairs bevinden zich aan het begin van je haarlijn en zijn net iets korter dan al je andere haren.

De haartjes hebben vaak de onprettige gewoonte hun eigen leven te leiden waardoor je kapsel er pluizig en messy kan uitzien. Met een klein beetje hulp van Stijn van Costa del kapsalon gingen we op zoek naar 3 gouden tips om bye bye te zeggen tegen deze vervelende lokken.

  • Prekersstraat 44, 2000 Antwerpen

TIP 1. Vitaminekuur

Deze is vooral voor mensen die dagelijks de struggle van de baby hairs ondervinden, namelijk: overweeg een vitaminekuur. Een vitaminekuur houdt in dat je echt dagelijks een portie vitaminen slikt om je haren van binnenuit te voeden. Veel celeb’s bezwijken voor de schattige maar effectieve sugar bear hairs. Ze zijn zacht, vegan en smaken naar blauwe besjes. Kostenplaatje? Voor een pot van 60 beertjes betaal je € 24,95 waar je een maand mee verder kan. 

Tip 2. De tandenborstel

Hier heb je vast en zeker al van gehoord, de tandenborstel zal je helpen naar een beter leven en dit in 3 eenvoudige stappen:

  • Stap 1. Maak de haren vochtig. Dit wil niet perse zeggen dat je je haren moet wassen, je kan ze ook vochtig maken door een spray of door gebruik van je vingers.
  • Stap 2. Verwarm ze. Eenmaal de haren vochtig zijn, is het belangrijk om ze stukje per stukje naar beneden te trekken, en dit voor ongeveer 3 seconden. Houd ze tussen je wijs- en middenvingers en probeer ze zacht te drogen met een föhn. Gebruik ook koele lucht om te vermijden dat je haren verbranden.
  • Stap 3. Style ze. Neem een tandenborstel en spuit er voorzichtig een beetje haarlak op, vervolgens kam je de haren zachtjes. Geen zin of tijd om een nieuwe tandenborstel te kopen? Een alternatief is een simpel papieren zakdoekje. Besmeer deze met een beetje styling cream en laat daarna over je haar glijden zodat alle baby hairs worden geraakt.

Wil je toch nog een beetje meer uitleg over de techniek? Bekijk dan zeker de tutorial hieronder.

Tip 3. Ga voor een nieuwe haarcoupe

Zijn je baby hairs echt onhandelbaar? Verstop ze dan met een nieuw kapsel! Ga voor curtain bangs à la Alexa Chung. Deze zullen je baby haartjes verdoezelen zodat je je geen zorgen meer moet maken.

Zeg je babyhairs vaarwel
3
Foto © Instagram
Zeg je babyhairs vaarwel
3
Foto © Instagram

Hierna is het aan jou om te beslissen! Draag je je haar graag in een knot of liever los? Alles kan, de baby hairs zullen alvast geen hindernis meer voor jou vormen.

01.03.2018
Geschreven door Rubylie Van Loo
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten