0
6

Waarom Halloween de favoriete feestdag van beauty-lovers is

B
Hair / Make-up

Van spooky kapsels en booh-tiful make-up tot bleeding glitter. Halloween is de favoriete feestdag van vele beauty addicts en wij begrijpen helemaal waarom!

Onze selectie van Halloween beautyproducten doet jou ongetwijfeld bibberen van excitement. De enige kans op een enge aanval die dag is er eentje op onze bankrekening: kan jij deze scary musthaves weerstaan?

LUSH

Lush Cosmetics lanceert een hele Halloween-collectie met de leukste en griezeligste bath bombs. Onze favorieten zijn het paarse monstertje en de zwarte kat die deze keer geen ongeluk, maar ontspanning brengen.

Lushbathbombs
6
Foto © Lush

Kylie Cosmetics

De Halloween Collection van Kylie Cosmetics levert heel wat bange momenten op, want het gaat hier over een limited edition. Je moet je angsten dus snel overwinnen om een product te bemachtigen.

Wij konden niet kiezen tussen de witch and famous glitter eyes, de handsome devil gloss en zowat alle andere producten. Gelukkig is er een verzamelbox van alle producten!

l'Oréal Paris

L’Oréal Paris maakt je haar Halloween proof. Deze Colorista hair make-up zorgt voor de neon haarglow die je altijd al wilde. Verder is er ook nog de vampire lipstick voor zwarte en glanzende lippen. Wij zien deze Neon Vampire look helemaal zitten. 

lOreal_Paris
6
Foto © L'Oréal Paris
vampirelips
6
Foto © L'Oréal Paris

Revolution make-up

Revolution beauty london doet je hartje zeker sneller kloppen, je koopt er maar liefst drie Halloween-producten voor de prijs van twee. Onze favorieten zijn de fake blood glittercrème en het under your spell oogschaduwpalet waarmee je een perfecte monsterlook creëert

urban-35-33193-107333
6
Foto © Revolution make-up

M.a.c Cosmetics

Ook M.a.c Cosmetics is helemaal into Halloween. Zij zetten dit jaar vooral in op rode glitters en smokey eyes. Onder #machalloween vind je nog meer inspiratie om van jezelf op 31 oktober een scary beauty te maken.

mac
6
Foto © Mac Cosmetics

Wij hebben alvast genoeg make-upinspiratie voor een geslaagde Halloween-look

19.10.2018
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten