0
De Belmodo Brow Files: de ergste horrorverhalen
1

The Brow Files: de ergste horrorverhalen

B
Hair

Die ene periode in je leven waarin je experimenteerde met je pincet en wenkbrauwpotlood, we’ve all been there. Als je niet voorzichtig bent, kan er veel fout lopen met je wenkbrauwen.

Dankzij de tips van wenkbrauwexperte Naomi van Brow Wax Bar leerden we hoe je het best je wenkbrauwen verzorgt en epileert. Dat nog niet iedereen weet hoe het exact moet, zie je hieronder:

Niet-professioneel salon

Rule number 1: kies heel zorgvuldig een salon uit. Nog teveel mensen laten hun wenkbrauwen bijwerken door mensen die daar eigenlijk niet voor opgeleid zijn. Doe wat research, hoor eens bij vriendinnen en controleer of het salon hygiënisch is.

Allergische reactie

Microblading is vooral in de Verenigde Staten een populaire trend. Het is een techniek waarbij de wenkbrauwen getatoeëerd worden. Aan het begin van en tijdens de behandeling wordt er een verdovende crème over de wenkbrauwen aangebracht zodat je niet te veel pijn voelt. Voor wenkbrauwexperts is dit een routinebehandeling, maar soms durft het al eens mis gaan en treedt er een allergische reactie op. Alissa Ashley deelde haar ervaring op YouTube:

Bushy Brows

Pas ergens in onze tienerjaren ontdekken we dat ook onze wenkbrauwen verzorging nodig hebben. En als niemand ons daarop wijst, krijg je te maken met een serious case of The Princess Diaries wenkbrauwen:

Overplucking

Het tegenovergestelde van bushy brows is overplucking. Wie nogal wild omgaat met z’n pincet of nog te veel opkijkt naar zijn of haar idolen uit de jaren 90 eindigt misschien wel zoals hieronder. Let op met epileren, want als je teveel plukt groeien sommige haartjes nooit meer terug.

06.08.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten