0
Pink hair, don't care
4

Pink hair, don't care

B
Hair

Met warmere dagen op komst, begint het bij velen al eens te kriebelen om hun haar in een fleurig kleurtje te verven. En waarom dan niet roze?

Vrouwen met blonde lokken of met ombre haar hebben dé perfecte basis om hun haar te verven. Zij hoeven niets af te bleken, dus kunnen de nieuwe kleur rechtstreeks op het haar aanbrengen. Ideaal dus om er eens een zot kleurtje in te zetten. Je kan dat bij de kapper laten doen, of gewoon thuis in je badkamer.

Donkerharigen, niet getreurd, jullie kunnen natuurlijk ook eens een roos kleurtje op je haar zetten. Maar dan moet je natuurlijk de bleaching aandurven.

ESSENTIEL by Haute Coiffure Française

In 2012 kwam Alain Denis aan het hoofd te staan van Haute Coiffure Française in België. Deze befaamde kapper runde tot 2016 Maison Roger, het favoriete kapsalon van de Belgische koninklijke familie.

HCF brengt twee keer per jaar een collectie uit; voor SS2017 is dat de ESSENTIEL-collectie, gepresenteerd door L’oréal Paris. Geïnspireerd door de haarkleurtrends onder bloggers en influencers op sociale media en onder het motto ‘Hair color is the new make-up’ bevat deze collectie ook funky kleurtjes, waaronder – je raadt het al – roze!

Pink hair, don't care
4
Foto © Haute Coiffure Française

Haute Coiffure Française België bestaat op dit moment uit 50 Franstalige en Nederlandstalige salons. Op naar de kapper!

Do it yourself met Kruidvat

Kruidvat kwam onlangs uit met een hele resem nieuwe producten. Daarbij zaten onder andere de Colors to Play kleurcrèmes, beschikbaar in violet, turquoise, plum, coral en flamingo. Die laatste twee zullen je lichtrode en roze lokken bezorgen!

Pink hair, don't care
4
Foto © Kruidvat
Pink hair, don't care
4
Foto © Kruidvat

Bovendien is deze kleuring ideaal voor mensen die liever niet té permanent met roze haren rondlopen. Hij is uitwasbaar en verdwijnt na maximum 10 wasbeurten. Bovendien kan je het helemaal zelf doen, dus dat spaart meteen ook wat geld uit. Nog een positief puntje: kleurcrèmes kosten slechts € 3,99.

Dus wat denk je … Are we going pink this summer?

18.03.2017
Geschreven door Johanna Linsingh
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten