0
6

Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck

B
Hair / Make-up / News / Skin care

18.04.2018
Geschreven door Eline De Munck

Confession: ik ben een klungelaar met make-up. Toch heb ik een aantal handige tips & tricks die ik voor een keer wil prijsgeven.

Of ik graag Guest Editor wilde zijn voor Belmodo. Natuurlijk!! 2 weken lang laat ik jullie binnenkijken en er komt volgende week groot nieuws aan, beloofd! 

Ik heb het voordeel gehad dat ik lang voor televisie heb gewerkt en dat ik een dagelijkse show had, waardoor ik elke dag in de make-upstoel zat. Dat heeft zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Ik kan mijn eigen make-up namelijk niet doen. En toch red ik me elke dag opnieuw met deze weetjes.

Eline - Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck
6
Foto © Hanne Reyners

Droogshampoo

‘s Morgens ontschmink ik mij altijd nog een keer, natuurlijk doe ik dat ‘s avonds ook, maar ik wrijf ‘s nachts veel mijn ogen. I know, niet de beste methode misschien maar voor mij werkt het! Daarna breng ik dagcrème aan. Dat is ook vaak het enige dat ik doe. Ik spendeer dus letterlijk vijf minuten in de badkamer en mijn vriend kan dat bevestigen! Ik slaap gewoon liever en snooze vaak. In mijn bed denk ik dan na wat ik kan skippen, zoals mijn haar wassen. Dan gebruik ik droogshampoo, een godsgeschenk! Dat geeft volume en het lijkt instant alsof ik naar de kapper geweest ben … maar toch niet!

Micellair water

Micellair water - Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck
6
Foto © Hanne Reyners
Micellair water - Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck
6
Foto © Hanne Reyners

Ik kan echt niet leven zonder micellair water van Bioderma, omdat je het voor zooooooveel kan gebruiken. Om je gezicht op te frissen, als je te lang in de zon gelegen hebt, om je te ontschminken … Bovendien is er ook een handig reisformaat. Ideaal om mee te nemen in je handbagage.

En het grootste pluspunt? Het is totaal niet duur. Iedereen kent het en iedereen heeft het. Eigenlijk is het cultureel erfgoed geworden.

Minihairspray

Eline - Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck
6
Foto © Hanne Reyners

Ik heb ook last van baby hairs, daarom zit er altijd een kleine haarspray in mijn handtas. Ik spray nooit rechtstreeks op mijn haar, maar eerst op mijn hand. Dan kan ik de sprietjes voorzichtiger vastleggen.

Elke dag Bambiwimpers

Mascara - Onthuld: de beautygeheimen van Eline De Munck
6
Foto © Hanne Reyners

Om af te ronden, deel ik graag mijn grootste beautygeheim met jullie. Ik heb al vier jaar valse wimpers en ik kan het iedereen aanraden. Vergeet gelnagels, en ga voor die valse wimpers! Het bespaart je veel tijd ‘s morgens, want je staat meteen op met een frisse blik.

Elke drie weken moet je even langsgaan en na een uurtje zie je er opnieuw stralend uit. Ik ga altijd bij Mo’helli in Lier. Zij is vroeg open en sluit laat, perfect om voor of na je werk even binnen te springen. Je hoeft dus geen vrijaf te nemen. Let wel op: waterproof mascara en valse wimpers zijn géén match.

PS: voor de nieuwsgierigen, ik heb mijn jurk gekocht in New Orleans in een second hand shop.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten