0
2

Ontdek hier welke froufrou bij jouw gezicht past

B
Hair

22.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Een pony kan je uitstraling volledig veranderen: een saai kapsel wordt gedurfd en futloze lokken krijgen een boost. Een budgetvriendelijke manier om je hele garderobe in één beweging een draai te geven. 

stijlvol camouflagemiddel

Bang om een pony te laten knippen? Dat is helemaal niet nodig. Als je hem beu bent, kan je hem gemakkelijk met een speldje naar achter schuiven. Verder is een froufrou ook een stijlvolle oplossing om puistjes en oneffenheden te verbergen. Hou wel rekening met de vorm van je gezicht alvorens je beslist welk type pony je laat knippen.

Vierkant gezicht

Heb je een vierkant gezicht kies dan voor een pony die over je wenkbrauwen valt zonder dat hij je ogen helemaal verbergt. Perfect te combineren met een pittige bob à la Anna Wintour. Een kapsel met knipoog naar de roaring twenties.

Schermafbeelding20181120om14
2
Foto © Vogue

Rond gezicht

Een pony kan je gezicht er snel voller doen uitzien. Wie een rond of hartvormig gezicht heeft, kiest voor een speelse pony die niet helemaal recht is en je een guitige uitstraling geeft. Ga net als Keira Knightley voor een korte, golvende coupe.

Hoekig gezicht

Is je voorhoofd breder dan je kin? Kies voor een lichte variant die openvalt. De curtain fringe werd in de jaren vijftig legendarisch gemaakt door Brigitte Bardot en later opgepikt door Jane Birkin en Alexa Chung. En die laatste ziet er toch altijd uit om door een ringetje te halen? Wij zijn alvast fan van de Brigitte Bardot Bangs (BBB).

Dit bericht bekijken op Instagram

Sunday ???? #alexachung #streetstyle

Een bericht gedeeld door Alexa Chung (@chungxalexa) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#brigittebardot #1960s #vintage

Een bericht gedeeld door Miss Brigitte Bardot (@missbrigittebardot) op





Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten