0
No hair is the new black
7

No hair is the new black

B
Hair

Lange haren zijn helemaal passé en de buzz cut maakt zijn intrede. Hopelijk ben jij toe aan wat anders want de laatste nieuwe trend is een überkort kapsel!

Steeds meer vrouwen bewijzen dat ze ook hot zijn zonder dat ze zich als perfecte poppetjes moeten voordoen. Jongedames gaan tegenwoordig een stapje verder met hun alternatieve look en ruilen hun lange haren in voor een millimeter kapsel.

No hair is the new black
7
Foto © Netdna

Ruth Bell

Ook de catwalk houdt van modellen met een kort kopje dit seizoen. Een opvallend terugkerend model met buzz cut is Ruth Bell. Zo shootte ze laatst de campagne van Zara en verscheen ze al in V magazine. Ze stond dit seizoen ook op de runway voor Jil Sanders en Burberry. Buzz cuts are taking over!

No hair is the new black
7
Foto © Hedi Slimane for V Magazine
No hair is the new black
7
Foto © Daisyzine
No hair is the new black
7
Foto © Tumblr

Toch is een millimeter kapsel bij vrouwen niet gloednieuw. Denk maar aan Amber Rose, Nathalie Portman en Jessie J. Zij pakten in het verleden al uit met hun nieuwe look zonder haar en de modewereld leek er helemaal weg van te zijn. 

De actrice Nathalie Portman schoor haar lange bruine haren af voor een hoofdrol in de thriller ‘V for Vendetta‘ die in 2005 uitkwam. Een slimme zet voor haar carrière zo bleek. Aandacht verzekerd!

No hair is the new black
7
Foto © Huffington Post

Jessie J

Jessie J haar trademark is al sinds het begin van haar carrière haar zwarte carré. Toch besloot ze om tijdens een live tv-show haar haren af te scheren voor het goede doel. In het begin vond ze het een enorm raar gevoel maar al snel vond ze deze look bij haar passen. Ze liep een hele tijd rond met dit kapsel & alle celebs waren jaloers op haar korte coupe

No hair is the new black
7
Foto © Standard

Ben jij ook van plan om je lange haren om te ruilen voor een 'broskopke'? Ga ervoor en durf de stap zetten! Bovendien kan je zelfs je mooie lokken wegschenken aan een goed doel: jij happy en je helpt er nog eens iemand mee ook #doublecheck

19.03.2016
Geschreven door Stef Poortmans
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten