0
Gekleurd haar verzorgen tijdens de zomer
2

Gekleurd haar verzorgen

B
Hair

Je haar is net als je huid gevoelig aan de zon. Daarom is het cruciaal om je lokken te beschermen, zeker als ze gekleurd zijn.

WIl je niet dat je gloednieuwe haarkleur vervaagt of dat je haren dof en breekbaar worden? Dan bereid je je best voor op de laatste zonnige dagen. Wij geven je alvast verschillende middeltjes die bad hair days kunnen voorkomen.

SPF, SPF, SPF!

Hét cruciale onderdeel van elk verzorgingsproduct is de Sun Protection Factor. Als het op zonnebescherming voor je haar aankomt is Kérastase een absolute topper. Dit merk biedt verschillende producten die je haar zowel voor als na het zonnen beschermen. 

Terwijl je op het strand of aan het zwembad ligt, breng je de Micro Voile Protecteur Spray aan. Deze kan je aanbrengen op droog én op vochtig haar. Je hoeft niet uit te spoelen.

Ben je je haar vergeten beschermen tijdens het zonnen? Of wil je graag nog wat extra verzorging? Kérastase has got it all. Met hun Après-soleil Shampoo en Soleil Lait Richesse Conditioner kan je nog aan last-minute damage control doen.

Werk het geheel af met het Kérastase Masque UV Defense Active voor een soft and silky glow die je kleur langer bewaart.

Hoofddeksels als bescherming

Houd je haar zoveel mogelijk uit de zon. Momenteel zijn bandana's weer helemaal terug van weggeweestMaak hier gebruik van om op een fashionable manier je haar tegen de zon te beschermen. Ook de pet kan hier een hip alternatief voor zijn.

Slecht nieuws voor de watterratten

Zwemmen is vaak één van de leukste dingen op reis, maar het is allesbehalve goed voor je haar. Het zout van zeewater of het chloor in een zwembad kunnen ervoor zorgen dat je haar gaat splijten of uitdrogen, en je kleur kan ervan vervagen. Daarom spoel je je haar voor en na het zwemmen best met gewoon kraantjeswater, als extra bescherming tegen het chloor en zeezout.
 

Arganolie

Als extra bescherming doe je voor je gaat slapen best wat olie in je haar. Bij het opstaan was je het gewoon uit, en op die manier is je haar beter bestand tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Arganolie is een echte treasure voor zowel huid als haar. Breng deze 's avonds aan op je haar, laat 's nachts indringen en je bent good to go.

Gekleurd haar verzorgen tijdens de zomer
2
Foto © Argandia

Geniet nog van deze laatste mooie dagen! 

31.08.2016
Geschreven door Anaïs Lybaert
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten