0
1

Dit zijn de populairste trouwkapsels deze zomer

B
Hair

03.08.2018
Geschreven door Astrid Zwaenepoel

Voor iedereen die nog dit jaar trouwt – of wie al eens durft dromen – selecteerden wij de 5 mooiste kapsels. Hope you feel inspired!

Yours truly is inmiddels aan het aftellen naar de grote dag en tussendoor schrijf ik met plezier elk trouwartikel dat het Belmodo-team bedenkt. Hé, er zijn minder fijne onderwerpen om over te schrijven, niet?

Klein geheim: de inspiratie voor mijn wedding hairdo spot je hieronder!

Pinterest-proof vlechtwerk

Miss Nanja Massy is en blijft the queen of the braids en deze look blijft terugkomen. Het vraagt misschien wat oefenwerk om dit zelf te doen maar wie zich laten verwennen, kan gewoon een sessie boeken bij Massy Creations.

Zeg het met bloemen

Wanneer krijg je nog eens de kans om een bloemenkroon te dragen? Inderdaad! Onze favoriete creaties komen van Bloe Monday en van Wildflowers and Wodka maar laat die tips maar komen.

Minimal all the way

Geef ons een perfect chignon met een strakke middenscheiding en wij zijn verkocht. Tabitha Simmons toont alvast hoe het moet.

Kim Kardashian gaf haar eigen draai aan deze look en hield de scheiding maar dumpte het knotje. Opgelet, een kapsel waar niet iedereen mee wegkomt!

De comeback van de paardenstaart

Fashion-collega Sayrade bewees vorig jaar al dat een paardenstaart op je grote dag prach-tig is . Slim gezien ook als het toevallig 35 °C is.

En remember die fantastische hairdo van Olivia Palermo?

Het moeten niet altijd glamourkrullen zijn

Ellen Kegels stapte onlangs in het huwelijksbootje en deed voor de gelegenheid een extra efforke. Ook Claartje Rose zei ‘ja’ met een losse slag in haar haren.

Zalig toch die effortless krullen? De gepimpte versie van een beachwave zullen we het maar noemen.

Meer trouwinspiratie lees je hier:

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten