0
Balmain Paris Hair Couture
4

De grote Balmain hair swap

B
Hair

Verbazing, verwondering en vragen alom tijdens de show van Balmain. Gigi en Kendall hadden hun haren in een compleet andere haarkleur geverfd. Of toch niet?

Fuzz en speculaties alom want de 2 runway-besties hadden als bij wonder van haarkleur gewisseld. Het duurde echter niet lang vooraleer de pers de roddelende meute had bedaard en op de hoogte bracht van de creatieve goocheldoos van het Hair Designer team van Balmain.

Balmain Paris Hair Couture
4
Foto © Balmain Paris Hair Couture

Nabil Harlow, Balmains Master Hair Designer ontwikkelde op aanvraag van de creative director Olivier Rousteing speciaal voor de show een aantal op maat gemaakte, handgekleurde pruiken. Deze moesten ervoor zorgen dat de natuurlijke uitstraling van de modellen helemaal onderuit gehaald werd, en ze compleet als nieuw op de catwalk verschenen. De contrasterende wigs bewezen nog maar eens de expertise en precisie van L'Atelier Balmain Hair Couture

Balmain Paris Hair Couture
4
Foto © Balmain Paris Hair Couture
Balmain Paris Hair Couture
4
Foto © Balmain Paris Hair Couture

Niet enkel Gigi en de oudste telg van de Jenners lieten zich transformeren door Balmain hairstylist Sam McKnight, ook modellen Devon Windsor en Rosie Huntington-Whiteley verschenen met een nieuwe look op de runway. 

De hair swap miste zijn doel niet: social media ontploften en de nieuwe haarkleur van Jenner en Hadid was hot and trending op zo goed als elke zichzelf respecterende mode-website. En geef toe, zien de ladies er niet fantastisch uit met hun nieuwe (tijdelijke coupe)?

Ook wel zin in een haar-experimentje? De deuren van L'Atelier Balmain Hair Couture zijn nu ook geopend voor een select publiek dat zich een exclusief privéconsult met Nabil Harlow kan veroorloven. Begin dus maar te sparen!

09.03.2016
Geschreven door Amélie De Rycke
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten