0
De 5 beste browbars van België
1

De 5 beste brow bars van België

B
Hair

Of je nu het liefst naturel de deur uitgaat of een piekfijn uitgewerkte make-uplook verkiest, je wenkbrauwen, die moeten áltijd on fleek zijn!

House of Brows - Antwerpen

De allereerste brow bar van België mag uiteraard niet in dit lijstje ontbreken. House Of Brows is gevestigd in Antwerpen en introduceerde het concept bij ons. De brow bar focust specifiek op de threading techniek. Tweede pluspunt? Ze werken met de geweldige brow products van het gerennomeerde merk Anastasia Beverly Hills. Allen daarheen!

Oude Leeuwenrui 34A
2000 Antwerpen

Brows and Beyond - Herentals

Deze brow bar leerden we  kennen op onze Belmodo Beauty Night! Bij girl boss Stefanie Grootaers, the master mind achter Brows and Beyond, ben je niet enkel voor een perfect paar ombre brows en volumineuze wimpers ook in goede handen voor een bijpassende make-up look, ze is namelijk ook MUA. Woon je niet in de buurt, kijk dan uit want er zou binnenkort wel eens een pop-up brow bar kunnen opduiken!

Lierseweg 193
2200 Herentals

BAR Brow.Wax.Gallery - Antwerpen

Ook Browwaxbar focust zich volledig op het shapen van wenkbrauwen. Hun leuze? Good brows, good mood, good day!

Pacificatiestraat 39
2000 Antwerpen

The Bar by Chloë Grant - Brugge

De eerste brow bar van België zijn ze net niet, maar The Bar By Chloë Grant mag zich wel de eerste brow bar van Brugge noemen. Eigenares Chloë is gespecialiseerd in microblading maar je kan er nook terecht voor skin-, lash-, beauty-, nail- én waxbehandelingen. Halleluja, tijd voor een pamperdagje in het feeërieke hartje van Brugge!

Havenstraat 3
8000 Brugge

Cafe Beauté - Hasselt

De filosofie van Café Beauté? Utile dulci: lay back en neem een drankje, een hapje en laat je wenkbrauwen, wimpers en nagels in de daarvoor ontworpen hoekjes: ‘the brow bar’, ‘the lashcorner’ en ‘la lacquerie’ maar eens goed onder handen nemen. Je kan zelfs kiezen voor een waxbeurt, een tandenbleaching of (permanente) make-up. Daarnaast kan je ook een heuse beauty night boeken voor een girly en glamoureuze bacheloretteparty: beauty, food en gezelligheid. Het moet gezegd worden: Limburgse gastvrijheid boven! (oh, en ze hebben poffertjes!) P.S.: ik ben zelf een Limburgse #wink

Maastrichterstraat 93
3500 Hasselt

Heb jij een van deze brow bars al bezocht?

07.01.2018
Geschreven door Anna Strauwen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten