0
5 manieren om je haar te versterken
1

5 manieren om je haar te versterken

B
Hair

25.01.2018
Geschreven door Eva Van de Sompel

De koude die de winter met zich meebrengt doet onze lokken geen goed. Deze producten geven je haar een opkikker!

Invati Advanced exfoliating shampoo

De Invati Advanced exfoliating shampoo van Aveda is een shampoo op natuurlijke basis met extra aandacht voor je hoofdhuid. Hij exfolieert, reinigt en vernieuwt de hoofdhuid en maakt de poriën weer vrij. Bovendien ontwart hij je haar, waardoor het niet afbreekt tijdens het wassen. De ideale basis voor dikker en voller haar dus. Je gebruikt de Invati Advanced exfoliating shampoo in combinatie met de Invati Advanced conditioner en scalp revitaliser voor een optimaal resultaat!

AHAVA deep nourishing hair mask

Dit rijke en romige haarmasker van AHAVA breng je aan op vochtig haar, over de hele lengte. Na vijf tot tien minuten spoel je het heerlijk geurende goedje uit met warm water. Op die manier worden je lokken voorzien van een extra portie vocht en zien ze er sterk, zacht en glanzend uit. Als onderdeel van je haarroutine breng je het haarmasker eenmaal per week aan. Is je haar erg beschadigd? Dan kan het tweemaal per week.

Kevin Murphy Leave In Repair

De Leave In Repair van Kevin Murphy herstelt je haar waar nodig. Het pakt gespleten punten aan en gaat het haarbreuk tegen. Naast herstellen, voedt het ook je haar vanaf de wortels en beschermt het tegen intense hitte.

Kérastase Résistance

Is je haar al jaren heel zwak en beschadigd? Het Résistance gamma van Kérastase herstelt je gehele haarstructuur waardoor je haren opnieuw tegen een stootje kunnen.

Hairfinity Vitamines

Wil je op korte tijd lang, vol en sterk haar? De vitamines van Hairfinity verzorgen je haar van binnenuit. Ze bevatten vitamines A, B en D werken op de haarstructuur waardoor je haar sneller en voller groeit, er gezonder en glanzend uitziet en minder afbreekt.

En als je jezelf vervolgens deze kapsels aanmeet, dan zit je deze winter helemaal goed!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten