0
Sportieve apps op je smartphone
6

5 hairdo’s voor je work-out

B
Hair

Tijdens je work-out zijn je haren het laatste waarover je je zorgen wil maken. Met deze hairdo’s blijven ze mooi op hun plaats en zien ze er ook nog eens mooi uit!

Je hebt het vast en zeker al meegemaakt: je bent aan het joggen of aan het trainen in de fitness en je haren blijven maar in je gezicht vallen. Ondertussen voel je je haar en je nek nat worden van het zweet … Wel, dat is nu verleden tijd, want met deze hairdo’s blijven je haren uit je gezicht en hou je ze fris tijdens je work-out.

Hoge paardenstaart

Hoge paardenstaart
6
Foto © The Zoe Report

De hoge paardenstaart is dé klassieker van de work-out hairdo’s. Als je hem hoog genoeg draagt, zal je al veel minder last hebben van het zweten dan bij een lage paardenstaart!

Boxer braids

Boxer braids
6
Foto © The Fashion Tag

Boxer braids zijn helemaal hip & trending op dit moment, ook bij de celebs. Kim Kardashian wordt er bijvoorbeeld regelmatig mee gespot. Het duurt wel even voordat ze gemaakt zijn, maar je hebt er gegarandeerd veel plezier van!

Hoge knot

Hoge knot
6
Foto © Popsugar

De hoge knot is geschikt voor verschillende haarlengtes en zit bij geen enkele work-out in de weg. Om het geheel extra stevig te maken en losse haartjes te vermijden kan je een omgekeerde vlecht maken, voordat je de knot vastzet.

Visgraatvlecht

Visgraatvlecht
6
Foto © Hair World Mag

Met de strakke visgraatvlecht zit je safe voor je volledige work-out. Het is misschien moeilijk om aan te leren, maar eens je het onder de knie hebt, is het op 5 minuten klaar! 

Headband braid

Headband braid
6
Foto © Popsugar

Voor de ladies met een pony of korte haren is de headband braid de ideale work-out hairdo. Deze vlecht neemt dan wel iets meer tijd in beslag, maar het is het helemaal waard!

Hopelijk zijn deze hairdo's een extra motivatie om nog eens goed te gaan sporten!

12.07.2016
Geschreven door Babs Gabriel
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten