0
FASHION NEWS VAN DE WEEK
5

Ontdek Cara Delevingne haar nieuwste missie en meer fashion news

B
Fragrances / Make-up / Skin care / News / Trends

Of je portefeuille nu aangedikt of net geslonken is de voorbije feestdagen, een ding is zeker: de parels van deze week zijn minstens een windowshopke waard!

Façon Jacmin

Het eerste fashion nieuwtje van 2018 mag naar goede gewoonte een Belgisch nieuwtje zijn. Het Belgische merk FAÇON JACMIN won op de Fashion Talks de award voor ‘emerging talent of the year’. Mede door de steun van het MoMu ontvingen de tweelingzussen niet alleen een geldsom, maar kregen zij ook een ereplekje om hun mobiele Peugeot oldtimer boetiek tentoon te stellen in de inkomhal van het Modemuseum.

Ben je geïnteresseerd in dit leuke winkelconcept? Ga dan snel een kijkje nemen, want de expositie loopt op zondag 7 januari 2018 ten einde.

Dior Poison Girl Unexpected

Overladen met bonnen van de Ici Paris XL? Of wil je eens een break van je Miss Dior?

Dior komt met een brand new parfum: Poison Girl Unexpected, expected op februari 2018! De geur zou zoet zijn met een pittige toets. Een melange van verleidelijk en zacht, het ideale nonchalante accessoire!

FASHION NEWS VAN DE WEEK
5
Foto © Dior

Vans X Wood Wood

Heb je de zolen van je tijdloze Vans Old Skool’s platgelopen in 2017? Vans en het Deense label Wood Wood sloegen de handen in elkaar en pimpten het klassieke Vans Old Skool-model.

De kleuren zijn sober en de quote ‘now forever’ op de linkerschoen en ‘forever now’ op de rechter, is een speelse en inventieve knipoog naar Wood Wood’s 15-jarig bestaan. Hoera! Gooi jij jouw sneakerkeuze dit jaar over een gewaagdere boeg?

FASHION NEWS VAN DE WEEK
5
Foto © Wood Wood x Vans

Marni X Stutterheim

Over collabs gesproken, ook Marni en Stutterheim gaan opnieuw samenwerken. De merken roepen samen een strakke, baggy regenjassencollectie in het leven die ‘avant-garde’ schreeuwt.

De collectie speelt met monochrome contrasten en het colour blocking-concept en is bovendien uniseks. Zowel mannen en vrouwen moeten dus diep in hun portefeuille tasten, want om met deze exemplaren door de regen te paraderen zal je wel minstens € 600 moeten ophoesten!

FASHION NEWS VAN DE WEEK
5
Foto © Stutterheim x Marni
FASHION NEWS VAN DE WEEK
5
Foto © Marni X Stutterheim

NYX: Love You So Much Mochi

Deze eerste week van januari gooien we de cat eye en de classic rode lippen weer overboord, het is tijd voor creaties in compleet unicorn-thema met de nieuwe Love you so Mochi-collectie van NYX.

Zowel voor de kleuren als voor de textuur van deze collectie haalde het merk haar inspiratie bij het gelijknamige Japanse dessert. Hopelijk zijn de eyeshadows en highlighters dan ook even creamy!

Dior: Capture Youth (Wo)manifesto

Who run the world? Girls! En meer bepaald Cara Delevingne die dit jaar de #diorforyouth skincare-collectie vertegenwoordigt. Cara is geknipt om zowel vrouwelijkheid als power te representeren.

Het doel van de collectie? Het belichamen van een nieuwe generatie van jeugdigheid die je volgens Dior kan vinden in vrouwen van elke leeftijd of in andere woorden: een waar womanifesto!  

Tot volgende week voor meer fashion news

05.01.2018
Geschreven door Anna Strauwen
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten