0
First Instinct, het nieuwe parfum van Abercrombie & Fitch
2

First Instinct, het nieuwe parfum van Abercrombie & Fitch

B
Fragrances

Abercrombie & Fitch brengt een nieuw fleurig en fruitig parfum voor vrouwen op de markt en wij zijn fan van First Instinct!

First Instinct is geïnspireerd op het allereerste moment van aantrekkingskracht, een moment dat je niet in woorden kan omzetten. Het parfum is speels, vrouwelijk en bekoorlijk en is samengesteld door meester-parfumeur Laurent le Guernec. Het parfum is voor de unieke en onweerstaanbare vrouw, die haar eerste instinct volgt.

De geur is fruitig en fleurig en wordt warm door de basisnoten zoals amber en muskus. Met topnoten van magnoliabloesem, grapefruit en passievrucht brengt het parfum al direct een mix tussen het florale en het fruitige. De hartnoten zijn oranjebloesem met een mix van vlinderorchidee en waterlelie die het fleurige volledig weer brengen in het parfum.

First Instinct, het nieuwe parfum van Abercrombie & Fitch
2
Foto © Abercrombie & Fitch

De verpakking werd gemaakt door Fabrice Legros (Studio Pi). Het licht golvende doorschijnende flesje geven de vrouwelijke rondingen weer. Het lichtroze kleur geeft het parfum de Abercrombie & Fitch touch.

Het parfum First Instinct van Abercrombie & Fitch is verkrijgbaar bij Ici Paris XL, Galleria Inno en onafhankelijke parfumerieën. 

29.05.2017
Geschreven door Astrid Bodequin
Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

21.03.2018 - 30.05.2018

Female street art expositie

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten