0
Dit parfum is Kerstmis in een flesje
2

Dit parfum is Kerstmis in een flesje

B
Fragrances

10.11.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

Niets zo heerlijk als de geur van versgebakken gingerbread op de ochtend van Kerst. Dankzij dit parfum is het alle dagen feest.

Akkoord, de traditie om perperkoeken mannetjes te bakken leeft voornamelijk bij onze overzeese buren, maar dat wil niet zeggen dat ook wij Kerstmis niet associëren met de geur van kers(t)verse gingerbread. Ik alvast wel.

Het Engelse parfumlabel Jo Malone wist de geur van de goedlachse maar vooral smakelijke mannetjes te vangen in een heerlijk limited edition parfum, Ginger Biscuit. Het parfum maakt deel uit van de Sugar & Spice-collectie die al in 2013 gelanceerd werd en haar geur dankt aan een aantal desserts. Ginger Biscuit ruikt kruidig en zoet tegelijk en is een ware must voor zij die net als ik verzot zijn op kaneel en vanille

Dit parfum is Kerstmis in een flesje
2
Foto © Jo Malone

Het enige nadeel? Aangezien de Ginger Biscuit limited edition is en dus niet online of in internationale winkels verkocht wordt, moet je er wel een tripje naar Londen voor over hebben. Ze verkopen het parfum namelijk enkel in hun flagship store op Regent Street. En als je er dan toch bent, breng je dan voor mij ook een nieuw exemplaar mee?

Houd de wedstrijdpagina van Belmodo alvast in de gaten, want er komt binnenkort een heel fijne wedstrijd aan die je zoektocht naar dit parfum wel eens makkelijker zou kunnen maken!

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

01.02.2018 - 31.03.2018

Miami Views in 9Hotel Sablon

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten