0
Deze geuren zullen je voor altijd aan de zomer van 2018 doen denken
1

Deze geuren zullen je voor altijd aan de zomer van 2018 doen denken

B
Fragrances

Wij gaan nooit de deur uit zonder parfum. Deze geuren gebruiken we deze zomer het meest!

Ken je dat zalig gevoel wanneer je een geur opspuit en je meteen moet denken aan die ene vakantie of herinnering? Met deze 5 geuren zorgen wij ervoor dat je de zomer van 2018 niet vergeet!

Bella

Het iconische parfum ‘Nina’ van Nina Ricci heeft er naast Luna nu ook nog een derde zusje bijgekregen: Bella. Les Belles de Nina, zo heet het trio, hebben elk een eigen identiteit vertegenwoordigd door drie topmodellen. De nieuweling Bella wordt met haar groene kleur omschreven als ‘een fruitig Eau de Toilette waar gewaagd rabarber verfrist wordt door de romantische vrouwelijkheid van rozengelei’. Sounds interesting!

Bloom

Gucci stelt ons nooit teleur. Dit ongelooflijk mooie flesje is by far onze favoriet. Het is een frisse en jeugdige geur die je doet denken aan een tropisch eiland. De geur bevat jasmijnknoppen, Chinese kamperfoeli en tuberoos.

???????????? #gucci #guccibloom #gucciparfum #bloom #gardenflowers #floralscent #loveit

Een bericht gedeeld door ???? (@daydreamingmussu) op

Wonderlust

Als je van citrusgeuren houdt maar toch eens iets anders wil, probeer dan deze eens. Het is een parfum dat perfect is voor een avondje uit – het heeft een zwoele én romantische geur. De naam Wonderlust verwijst naar het exotische, het onbekende en het onverwachte.

fresh

Don’t be fooled by the packaging, dit is wel degelijk een parfum. Moschino staat bekend om zijn grappige looks en laat zich bij de verpakkingen van de parfums uiteraard ook helemaal gaan. De naam omschrijft de geur perfect: een frisse, vrouwelijke geur. Als je niet van overheersende parfums houdt, is deze zeker een aanrader.

#moschino #moschinofreshcouture #moschinopink #moschinofresh ????

Een bericht gedeeld door SCARLETTCADENA (@bscvscarlett) op

Daisy Love

Marc Jacbos bracht dit jaar opnieuw een Daisy-parfum uit. Daisy Love is een bloemige en jeugdige geur die ‘het gelukzalig gevoel oproept dat je krijgt wanneer je staart naar de weerspiegeling van de zon in de oceaan, onder een blauwe hemel’. Het ingrediënt dat de geur zo zomers maakt is kasjmiermusk.

02.08.2018
Geschreven door Nina Slap
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten