0
8

7 items die je in je handtas moet hebben tijdens een avondje stappen

B
Fragrances

23.11.2018
Geschreven door Isabelle Deleye

Graag zorgeloos een avondje stappen zonder al te veel mee te sleuren in je handtas? Dat kan dankzij deze tips!

 

Een handtas is een onmisbaar accessoire dat je look afmaakt. Tijdens een avondje stappen fungeert je tas helaas vaak als een praktische prullenbak vol rommel en nutteloze papiertjes, met schouderpijn als gevolg. Wij zetten 7 items op een rijtje die je ervoor zorgen dat je het nodige bij de hand hebt om vervelende situaties te vermijden, zonder dat je een loodzware tas meesleurt. Een goede voorbereiding is het halve werk.

1. Deodorant in reisformaat

Iedereen weet dat de tropische temperaturen die op café of in de club hangen niet altijd een lachertje zijn. Transpiratie is een manier van het lichaam om afvalstoffen af te voeren. Iedereen zweet dus. Bij de één is de geur al wat aangenamer dan bij de andere. Een doordringende zweetgeur is behoorlijk vervelend voor jezelf maar ook voor de mensen in jouw beurt. Er zijn verschillende strategieën om dit probleem te lijf te gaan. Tactiek nummer één is altijd en overal een deodorant, bij voorkeur in reisformaat, op zak hebben.

collagedeo
8
Foto ©

2. Goddelijk geurtje

Een andere aanpak is het sprayen van parfum op je polsen, ze tegen elkaar drukken om de geur vervolgens langs je nek te wrijven. Een geur is bepalender dan je denkt. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat je eerst verliefd wordt op elkaars parfum en dan pas op de persoon.

Onze aanrader? De Jimmy Choo Fever Parfum. Een betoverende geur met toetsen van geroosterde amandel en weelderige nectar van zwarte pruim dat werd ontworpen voor de speelse vrouw die graag plezier maakt. Dat het parfum zich in een magnifiek pruimkleurige flacon bevindt is leuk meegenomen.

CH012A01_JIMMY_CHOO_FEVER_100ML_BOTTLE_FRONT_VIEW
8
Foto ©

3. Blaarpleisters

Je kent het wel: terwijl je aan het dansen bent, krijg je van die pijnlijke, rode plekken op je hiel of voet. Terwijl je je nieuwe schoenen toch had ingelopen… Een vervelend probleem dat gemakkelijk opgelost kan worden met blaarpleisters die bovendien amper plaats nemen in jouw handtas. Veel praktischer dan een paar extra schoenen meezuilen dus.

48676_Pansements_Ampoules_XL
8
Foto ©
48677_Pansements_ampoules_SOS_Mix_Pack
8
Foto ©

4. Pijnstillers

Hoofd- of buikpijn kan elk moment opkomen. Een zakje met een assortiment aan pijnstillers is geen overbodige luxe.

5. Tandenborstel

Je tandenborstel altijd en overal binnen handbereik hebben, zorgt ervoor dat je ’s ochtends en ’s avonds altijd je tanden kunt poetsen ongeacht waar je belandt. Just in case

MOTHERS_DAY_SQUARE
8
Foto © Philips

6. Muntjes

Terwijl je aan het shaken bent, merk je dat je adem niet zo fris ruikt. Maar je kunt je tanden natuurlijk niet poetsen op het midden van de dansvloer. De oplossing? Frisse muntjes, een discrete verfrisser die onmiddellijk werkt.

Jeremy_Dorrough
8
Foto © Jeremy Dorrough

7. Powerbank

En last but not least, een powerbank. Niets zo hatelijk als je vrienden uit het oog verloren zijn en een smartphone met platte batterij op zak hebben. En compacte powerbank zorgt ervoor dat jij niet langer in zo’n situatie verzeild geraakt.

powerbankcollage
8
Foto ©
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten