Zomersporten die je moet ontdekken

B
News / News

1

De zomer is nog niet helemaal op zijn einde. Je kan dus nog steeds de leukste zomersporten uitproberen. Dit zijn onze favorieten.

Sport is belangrijk, dat valt niet te ontkennen. Het cliché a healthy mind in a healthy body is oh zo waar! Soms lijkt het wel alsof je nooit de sport zal vinden die perfect bij je past. Probeer deze nieuwe zomersporten uit en wie weet vind je wel je ding tussen een van deze uitdagende work-outs.

Barre

Voor velen is een danseressenlichaam, hét ideale lichaam. Ze zijn meestal slank, hebben lange ledematen en zijn toch petite. Hun leven bestaat voornamelijk uit work-outs, waardoor zo'n sterk danseressenlichaam voor jou hoogstwaarschijnlijk enkel een droom blijft. Je kan hun routine natuurlijk wel gedeeltelijk overnemen, barre is hiervoor ideaal. Het is een combinatie van pilates en yoga aan de barre zoals we die kennen in ballet. Deze work-out zou vooral effect hebben op je buikspieren en werkt verstevigend.

Piloxing

Belmodo Blogger Jill Shaw is fan van Piloxing. De combinatie van pilates en boxen traint zowel je conditie, als je spieren. Je draagt tijdens het trainen bokshandschoenen met gewichten waardoor de oefeningen allemaal een stuk zwaarder worden. 

Animal Flow

Bij Animal Flow haal je het beest in je naar boven. Je gaat letterlijk bewegen als dieren tijdens deze fitnesstrend die vooral uit oefeningen op de grond bestaat. Je doet oefeningen in verschillende dierlijke poses op je eigen tempo en niveau. 

SUP

De sportiefste onder onze Belmodo Blogger is nog steeds Jill Shaw. Zij testte een tijd terug ook SUP uit, Standup Paddling. Voor haar was het zoals een tweede natuur aangezien Jill een echt surfchick is. Toeggeven, het is even oefenen, maar eens je de juiste manier gevonden hebt, is het een heel fijne sport. Tijdens deze work-out ga je op een brede surfplank staan en beweeg je jezelf voort doormiddel van een peddel. Het lijkt simpel... tot je effectief op die plank gaat staan!

Hoe je die getrainde spieren na het sporten gezond kan stretchen, ontdek je trouwens tijdens de Belmodo Fit Summit op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016. Tickets koop je hier. Tot dan!

Geschreven door Laura De SmetBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


DIY Beauty + Clinique Beauty SurpriseShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Annabel Pesant

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo